.ink domeinnaam registreren

Registreer je .Ink domein

€28,00
P/JAAR

Over de .ink domeinextensie

Miami ink., LA ink. en Inkmaster. De bekende reality programma’s over tattoo kunstenaars zijn niet meer weg te denken. Waar eens het hebben van een tattoo als een tikkeltje ordinair werd beschouwd, is het tegenwoordig helemaal in om een stoere tattoo te laten zetten. Meer mensen nemen een tattoo en daarmee groeit ook het aantal tattoo shops. Hoe onderscheid jij jezelf online dan nog van de concurrent? Juist, met een .ink domeinnaam natuurlijk!

Heb je nu helemaal niks met tattoo’s maar maak je bijvoorbeeld prachtige schilderijen? Ook dan is de .ink extensie een goede toevoeging voor jouw website. Bezoekers lezen af aan je websitenaam waar jij je kunstwerken mee maakt.

Waarom een .ink domein registreren?

Naast dat jouw website met een .ink extensie opvalt naast de andere tattoo shops, tattooblogs en inktproducten in de zoekmachines, zijn er nog een aantal voordelen van het hebben van een .ink domein;

Tattoo liefhebbers weten gelijk dat ze bij jou moeten zijn voor hun nieuwe tattoo. Ondernemers weten gelijk dat jouw webshop zich toespitst op inkt kantoorartikelen bij jou kunnen aankloppen voor hun nieuwe cartridges. Kortom, bezoekers zien wat er bij jou website te halen valt.

Wil je graag dat jouw website een internationaal publiek aanspreekt? Ook dan is de .ink domeinextensie een goed idee. De extensie is niet verbonden aan een land dus het is ook mogelijk bezoekers van over de landgrens aan te trekken.

Voorbeelden van een .ink domein

  • tattoorick.ink
  • printbenodigdheden.ink
  • paintings.ink
  • sofiecreations.ink

Waarom een .ink domeinnaam van SoHosted?

Een .ink domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .ink domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.ink domeinnaam overdrachtskosten

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.ink domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .ink domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .ink domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .ink domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .ink domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .ink domeinnaam!
De .ink domeinnaam is voor tattooshops, schilders, webshops in kantoorbenodigdheden met een focus op inkt producten en tattoobogs.
Ja, wanneer de .ink domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .ink domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .ink domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de legal domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.