Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.international domeinnaam registreren

Registreer je .INTERNATIONAL domein

€34,99
P/JAAR

Over de .international domeinextensie

.international achtergrondinformatie

Het .international domein is een van de pas geïntroduceerde gTLD’s (generieke Top Level Domein). De nieuwe domein extensies, zoals .international, zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. De nieuwe domeinextensies laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Een .international domeinnaam is net als een .com, .net of .org een gTLD. Be

Wanneer registreer je een .international domeinnaam?

Het .international domein is in het leven geroepen voor iedereen die internationaal actief is. Vaak zijn dit bedrijven die zich internationaal inzetten, maar ook particulieren kunnen hier van profiteren. Met je .international domeinnaam maak je iedereen direct duidelijk dat je website internationaal wordt ingezet.

Is jouw website, organisatie, bedrijf, stichting of vereniging internationaal actief? Dan is een .international domeinextensie misschien wat voor jou. Deze domeinextensie is voor iedereen vrij te registreren.


Waarom een .international domein van sohosted?

Bij SoHosted hebben we meer dan 15 jaar ervaring met wehbosting. Wij weten daarom als geen ander dat goede technische mogelijkheden erg belangrijk zijn wanneer je een domein registreert. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .international domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .international domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.international domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.international domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .international domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .international domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .international domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die actief zijn in meerderen landen. Het .international domein laat direct zien waar de website voor staat.
Tijdens het bestellen van je .international domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .international domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.