.investments domeinnaam registreren

Registreer je .INVESTMENTS domein

€99,00
P/JAAR

Over de .investments domeinextensie

.investments achtergrondinfo

Het .investments domein is één van de nieuw geïntroduceerde domeinextensies. De laatste maanden zijn er steeds meer nieuwe domeinextensies beschikbaar om je website meer op te laten vallen. Zo laat je met een .investments domeinnaam direct zien waar jouw website over gaat. Met een .investments domein bereik je je bezoekers op een unieke manier. Ook wordt je met een relevante domeinnaam beter gevonden op het internet.

Iedere maand worden nieuwe domeinextensies gelanceerd. Bekijk voor een actueel overzicht van al onze nieuwe domeinextensies onze pagina met al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .investments domeinnaam?

De .investments domeinextensie is specifiek gericht op investeerders die hun online zichtbaarheid willen vergroten. Met een .investments domeinnaam valt je website meer op en is meteen duidelijk waar jouw website over gaat.

Wil jij ook een .investments domeinnaam? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom een .investments domein bij sohosted registreren?

Een .investments domein kun je bij de meeste webhosters wel registreren. Het verschil zit vaak in de technische mogelijkheden en de prijzen. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .investments domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .investments domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.investments domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.investments domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .investments domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .investments domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .investments domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website te richten aan investeerders. In verschillende sectoren kan een .investments domein extensie worden ingezet. Een .investments domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .investments domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .investments domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.