.jetzt domeinnaam registreren

Registreer je .JETZT domein

€22,25
P/JAAR

Over de .jetzt domeinextensie

.jetzt achtergrondinformatie

Het kan gebeuren dat je een mooie domeinnaam hebt bedacht. In de domeinchecker kom je er dan achter dat jouw domeinnaam al bezet is. Door de komst van o.a. de .jetzt domeinnaam zijn er weer vele domeinnamen beschikbaar. Mooie, korte, pakkende domeinnamen die bezet waren als een .nl zijn dan nu vaak te registreren als een .jetzt domein!

Wanneer registreer je een .jetzt domeinnaam?

De .jetzt domeinnaam is bedoelt voor de Duitse markt. Hiermee is de .jetzt een nieuwe vervanger voor de bekende .nu extensie.

Zo kun je bijvoorbeeld een domeinnaam als kaufen.jetzt of shop.jetzt registreren wanneer je in Duitsland actief bent. Benieuwd of jouw domeinnaam nog beschikbaar is? Wacht niet te lang en check nu of je .jetzt domein nog vrij is.


Waarom voor een .jetzt domein van sohosted kiezen?

Een .jetzt domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met meer dan 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo houdt SoHosted van een goede service, eerlijke prijzen en een persoonlijke klantenservice.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .jetzt domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.jetzt domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.jetzt domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .jetzt domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .jetzt domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .jetzt domeinnaam is bedoelt voor de Duitse markt. Gebruik .jetzt domeinen als Duits alternatief voor de Nederlandse .nu domeinextensie.
Tijdens het bestellen van je .jetzt domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .jetzt domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.