.jewelry domeinnaam registreren

Registreer je .JEWELRY domein

€39,00
P/JAAR

Over de .jewelry domeinextensie

Verkoop jij de mooiste juwelen en vind je het tijd om dit ook online te gaan doen? Kunnen mannen die de liefde willen verklaren aan hun toekomstige vrouw bij jou terecht voor hun verlovingsring? Of is het jouw passie om oude sieraden in ere te herstellen en kunnen klanten nu ook online bij jou terecht? Dan is de .jewelry domeinextensie voor jou! De .jewelry domeinextensie maakt aan je bezoekers gelijk duidelijk dat ze op jouw website terecht kunnen voor sieraden en juwelen.

Voor de twijfelende juwelier; uit onderzoek blijkt dat consumenten die op zoek zijn naar juwelen en horloges zich steeds meer online oriënteren en dus een mix gebruiken van online en offline verkoopkanalen. Dus alhoewel de uiteindelijke koop nog vaak in de offline winkel plaatsvindt, moeten ook juweliers online aanwezig zijn om hun waar te laten zien aan nog zoekende consumenten. De groei in juwelen is daarnaast ook vooral online aanwezig. Redenen genoeg om niet langer te wachten en aan te sluiten op de nieuwe manier van shoppen met de .jewelry domeinextensie.

waarom registreer je een .jewelry domeinnaam?

Zoals we hierboven al hebben vermeld, kan een .jewelry domeinextensie jouw website of webshop helpen omdat het potentiële klanten helpt met filteren. Wanneer iemand op zoek is naar een mooie ring, val jij gelijk op door je .Jewelry domeinextensie en weet die bezoeker gelijk bij jou aan het juiste adres te zijn voor die ring. Naast opvallend zijn er nog een aantal andere redenen waarom .Jewelry voor juweliers een goed idee is;

Zo is deze domeinextensie niet gebonden aan een land. Waar een .nl of .de domeinextensie zich focust op één land, is deze domeinextensie gericht op juweliers als onderwerp en niet als land. Dus besluit je later jouw afzetmarkt te vergroten met de online verkoop in bijvoorbeeld buurlanden, dan kan dit met dezelfde website.

Ook zorgt het voor een onderscheidende naam. Dit zijn nieuwe domeinextensies en dus nog niet veel gebruikt in Nederland. Dit maakt dat het beter wordt onthouden door bezoekers en dus later nog eens een bezoek aan je website kunnen doen, dit ene bezoek kan het verschil betekenen tussen het kopen van die Swarovski ring bij jou of bij de concurrent.

Voorbeelden van een .jewelry domeinextensie

  • swarovski.jewelry
  • onlinearmbanden.jewelry
  • sieraden.jewelry
  • sieradenrepareren.jewelry

Waarom mijn .jewelry domein bij SoHosted registreren?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .jewelry domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .jewelry domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .jewelry domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.jewelry domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.jewelry domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .jewelry domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .jewelry domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .jewelry domein is perfect voor bedrijven, organisaties of personen die zich richten op juwelen. Het .jewelry domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd en overal te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.