.jobs domeinnaam registreren

Registreer je .JOBS domein

€149,99
P/JAAR

Over de .jobs domeinextensie

.jobs achtergrondinformatie

.Jobs is één van de nieuwe gTLDs (hetgeen achter de “.”). Deze nieuwe gTLDs zorgen ervoor dat domeinnamen meer van elkaar kunnen verschillen.

Het wordt steeds moeilijker om een geschikte domeinnaam te vinden. Dit leidt al snel tot langere domeinnamen. Door de introductie van de nieuwe gTLDs, zoals de .jobs domeinextensie, kun je veel gemakkelijker een korte domeinnaam registreren.

Voor wie is een .jobs domeinnaam?

De .jobs domeinnaam is perfect voor het plaatsen van jouw eigen vacatures. Zoek je nieuw personeel? Plaats de vacatures dan op een .jobs domein. Duidelijk voor je bezoekers én duidelijk voor Google. Zo worden je vacatures nog beter gevonden!

De .jobs domeinnaam is waarschijnlijk niet zo geschikt voor bedrijven gespecialiseerd in recruitment. Volgens de regels van .jobs-registraties mag de website niet gebruikt worden om vacatures op te posten voor job openings bij andere bedrijven. Deze extensie is dus meer dan waarschijnlijk niet geschikt voor bedrijven gespecialiseerd in recruitment.

Daarbij komt dat de geregistreerde domeinnaam overeen moet komen met de bedrijfsnaam van de aanvrager van het domein.

De geregistreerde domeinnaam onder .jobs dient overeen te stemmen met de bedrijfsnaam van de firma die deze domeinnaam aanvraagt.

Een .jobs domeinnaam mag enkel geregistreerd worden door iemand die voldoet aan de volgende voorwaarden:

  1. Recruitment voor eigen werkgever;
  2. Geautoriseerd voor het registreren van bedrijfsnaam.jobs namens de organisatie;
  3. Die akkoord gaan met de voorwaarden: Jobs Use Policies en SHRM Code of Professional Ethics.

Waarom voor een .jobs domein van sohosted kiezen?

Je .jobs domeinnaam is bij SoHosted altijd in goede handen. Zo hebben we ruim 10 jaar ervaring met webhosting en domeinregistraties. Hieronder vertellen we je wat wij belangrijk vinden in onze dienstverlening.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .jobs domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.jobs domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.jobs domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .jobs domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .jobs domeinnaam

Na je bestelling gaan wij je .jobs domeinnaam direct voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .jobs domeinnaam registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .jobs domeinnaam is perfect voor bedrijven die de vacatures op een mooie manier willen aanprijzen. Is jouw bedrijf op zoek naar nieuwe talenten? Check dan snel of jouw .jobs domein nog vrij is!
Tijdens het bestellen van je .jobs domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .jobs domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Het registreren van een .jobs domein is heel eenvoudig. Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt om het domein te verhuizen. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.