Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.kitchen domeinnaam registreren

Registreer je .KITCHEN domein

€45,00
P/JAAR

Over de .kitchen domeinextensie

.kitchen achtergrondinformatie

Recent zijn er vele nieuwe generieke top level domeinen geïntroduceerd (gTLD’s). Het .kitchen domein is daar één van. Op het internet kan een goede domeinnaam je helpen om betere resultaten in Google te krijgen.

De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn ook bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. De nieuwe domeinextensies laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Een .kitchen domein laat bijvoorbeeld zien dat jij passie hebt voor keukens of koken.

Wanneer registreer je een .kitchen domeinnaam?

De .kitchen extensie is ideaal voor iedereen die een passie heeft voor koken. Dus ben je bijvoorbeeld kok, heb je een restaurant of verkoop je diverse keukengerei? Dan is een .kitchen domein misschien wat voor jou. Ook wanneer je een blog hebt over allerlei lekkernijen kun je bij het .kitchen domein terecht.


Waarom voor een .kitchen domein van sohosted kiezen?

Heb je interesse in een .kitchen domein? Dan is het belangrijk dat je goed weet waar je op moet letten. Tussen de verschillende webhosters zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Lees hieronder waar je op moet letten en waarom je .kitchen domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .kitchen domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.kitchen domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.kitchen domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .kitchen domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .kitchen domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .kitchen domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun passie te delen, keukengerei of complete keukens te verkopen. Het .kitchen domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je restauranteigenaar bent.
Tijdens het bestellen van je .kitchen domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Nee, dit vinden wij niet eerlijk. Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .kitchen domein daarom geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Een .kitchen domeinnaam registreren is heel eenvoudig! Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.