.kiwi domeinnaam registreren

Registreer je .KIWI domein

€22,25
P/JAAR

Over de .kiwi domeinnaam

Meer info over de .kiwi extensie

Vanaf 2014 zijn er veel nieuwe domeinextensies geïntroduceerd. Deze zorgen voor meer alternatieven wanneer je een geschikte domeinnaam zoekt. Kiwi’s wordt in Nederland vooral geassocieerd met de fruitsoort, maar eigenlijk is deze gericht op Nieuw-Zeeland. Kiwi is de bijnaam voor de inwoners van Nieuw-Zeeland.

Bekijk voor meer bijzondere domeinextensies ook ons overzicht van alle nieuwe domeinextensies.

Wanneer registreer je een .kiwi domeinnaam?

Een .kiwi domein is dus gericht op de inwoners van Nieuw-Zeeland. Richt jouw website zich op de inwoners van Nieuw-Zeeland of het land zelf? Dan is een .kiwi domeinnaam misschien erg handig voor jou.

Wil jij meer opvallen met je website? Check dan snel of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer je eigen .kiwi domeinnaam!


Waarom voor SoHosted kiezen?

Er zit veel verschil in de prijzen en techniek van verschillende webhosters. Bij SoHosted ben je altijd zeker van goede, enthousiaste service. Met een team van ervaren medewerkers helpen wij jou graag verder!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .kiwi domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.kiwi domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.kiwi domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .kiwi domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .kiwi domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .kiwi domein lijkt gericht te zijn op de fruitsoort, dit is niet helemaal het geval. De inwoners van Nieuw-Zeeland worden ook wel Kiwi’s genoemd. Heb jij een website die gericht is op Nieuw-Zeeland? Misschien is dan een .kiwi domeinnaam iets voor jou!
Tijdens het bestellen van je .kiwi domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .kiwi domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.