.land domeinnaam registreren

Registreer je .LAND domein

€29,75
P/JAAR

Over de .land domeinextensie

.land achtergrondinformatie

De nieuwe domeinextensies zijn bedoeld om meer onderscheid tussen domeinnamen te creëren.E en .land domein laat zien dat jij je richt op een bepaalde regio of land. Zo kun je de domeinnaal aan laten sluiten op het onderwerp van de website. Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jouw website kunnen vinden. Ook val je met een .land domeinnaam meer op en is het onderwerp van je website direct te herkennen in je domeinnaam.

Bekijk voor al onze nieuwe domeinextensies ook het overzicht van alle domeinextensies.

Wanneer registreer je een .land domeinnaam?

De .land extensie is goed te gebruiken voor mensen of organisaties die bijvoorbeeld een stuk land verhuren. Daarnaast kan de .land extensie ook ingezet worden voor informatieve sites over bepaalde landen of vakantiereizen naar specifieke landen. Een .land domein kan daarom prima worden ingezet door zowel bedrijven als particulieren.

Check of je gewenste .land domeinnaam nog beschikbaar is en val op met deze bijzondere domeinextensie.


Waarom voor een .land domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .land domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .land domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .land domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.land domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.land domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .land domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .land domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .land domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om op hun website informatie of reistips te geven van een specifiek land. Het .land domein is ook een prima alternatief om creatieve domeinen te registreren bijvoorbeeld “e.land”.
Tijdens het bestellen van je .land domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .land domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.