.lease domeinnaam registreren

Registreer je .LEASE domein

€49,99
P/JAAR

Over de .lease domeinextensie

.lease achtergrondinformatie

Het .lease domein is een van de recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Deze gTLD’s zijn bedoeld om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. De nieuwe domeinextensies laten je zien wie je bent en wat je doet. Zo laat je met een .lease domeinnaam direct zien dat je website gaat over bepaalde leasecontracten.

Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Waarom een .lease domeinnaam?

De .lease domeinextensie is perfect voor bedrijven die lease contracten aanbieden. Een erg bekend voorbeeld zijn autoleasebedrijven. Met een .lease domeinnaam val je op en zien je bezoekers direct waar jouw website over gaat.

Wil jij ook je eigen .lease domeinnaam registreren? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domein nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe .lease domein te registreren.


Waarom je .lease domein bij SoHosted registreren?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .lease domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met al meer dan 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Hieronder lees je wat we bij SoHosted anders doen en wat we belangrijk vinden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .lease domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.lease domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.lease domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .lease domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .lease domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .lease domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om een website te richten op leasecontracten. In verschillende sectoren kan een .lease domein extensie worden ingezet. Een .lease domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .lease domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .lease domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.