.legal domeinnaam registreren

Registreer je .legal domein

€29,50
P/JAAR

Over de .legal domeinextensie

De .legal domeinextensie spreekt voor zich; biedt jij mensen een helpende hand met juridische zaken? Dan doet je website er goed aan de .legal domeinextensie te gebruiken. Door de .legal domeinnaam zien bezoekers direct dat je bijvoorbeeld een advocatenkantoor hebt of juridisch adviseur bent.

Waarom een .legal domein registreren?

Naast dat jouw website met een .legal extensie opvalt naast die van de concurrentie in zoekmachines zoals Google, zijn er ook nog een aantal andere voordelen.

Bezoekers weten gelijk dat ze bij jou aan kunnen kloppen voor juridisch advies. De .legal extensie is nog niet veel in gebruik door juridische consultants en advocaten, dus met deze extensie val je op tussen je concurrenten. Opvallende websitenamen blijven sneller hangen bij potentiële klanten!

Wil je graag dat jouw website een internationaal publiek aanspreekt? Ook dan is de .legal domeinextensie een goed idee. De extensie is niet verbonden aan een land dus het is ook mogelijk bezoekers van over de landgrens aan te trekken.

Voorbeelden van een .legal domein

  • legalminds.legal
  • juridischadvies.legal
  • belastingadvies.legal

Waarom een .legal domeinnaam van SoHosted?

Een .legal domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig .legal domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

overdragen .legal domeinnaam

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.legal domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .legal domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .legal domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .legal domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .legal domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .legal domeinnaam!
De .legal domeinnaam is voor professionals die werken in de wet en regelgeving. Bedrivjen zoals advocatenkantoren en juridische consultancy onderscheiden zichzelf makkelijk met een .legal domeinextensie.
Ja, wanneer de .legal domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .legal domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .legal domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de legal domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.