.life domeinnaam registreren

Registreer je .LIFE domein

€39,99
P/JAAR

Over de .life domeinextensie

.life achtergrondinformatie

De .life domeinextensie is een van de nieuwste domeinextensies die opvalt. De nieuwe domeinextensies zijn bedoeld om meer onderscheid te creëren op het internet. Met een .life domeinnaam val je meer op omdat het opvalt tussen de bekende extensies, zoals .com en .net. Ook is direct te zien wat het onderwerp van je website is, dit is goed voor de vindbaarheid van je website. Bekijk voor meer nieuwe domeinextensies ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .life domeinnaam?

Een .life domeinnaam is, net als het leven, erg breed. Er zijn talloze mogelijke invullingen van deze domeinextensie. Denk bijvoorbeeld aan een lifestyle die je wil promoten op internet, zoals healthy.life. Een ander voorbeeld van een creatieve invulling van het .life domein kan zijn: wild.life.

Deze voorbeelden laat slechts een fractie zien van de eindeloze mogelijkheden van deze domeinextensie. Wil jij ook een .life domeinnaam? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom voor een .life domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .life domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .life domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .life domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.life domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.life domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .life domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .life domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .life domein is geschikt voor websites die gaan over het leven, levenswijzen of andere bijpassende onderwerpen. In verschillende sectoren kan een .life domein extensie worden ingezet. Een .life domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .life domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .life domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.