.lifestyle domeinnaam registreren

.lifestyle domeinnaam registreren

ALS EERSTE EEN .LIFESTYLE DOMEIN REGISTREREN?

Je kunt je bij SoHosted nu alvast pre-registreren voor de .lifestyle extensie! Door een pre-registratie te doen vergroot je kansen op een succesvolle .lifestyle registratie.

Op dit moment is de .lifestyle domeinnaam helaas nog niet beschikbaar. Wanneer deze beschikbaar is, verwachten wij dat de vraag naar een .lifestyle domein erg groot zal zijn! Je voor de .lifestyle extensie pre-registreren is gratis en geheel vrijblijvend.

Via onderstaand formulier kun je je pre-registreren voor de .lifestyle extensie. Je krijgt een mail op het moment dat de prijs van de .lifestyle extensie bekend is. Op dat moment kun je direct je bestelling plaatsen, nog voor deze officieel te registreren is! Lukt het ons niet je domeinnaam te registreren dan krijg je uiteraard je geld terug!
 


Ook een .lifestyle domein? Pre-order nu jouw .lifestyle

 

Wanneer een .lifestyle domeinnaam registreren?

Een .lifestyle zorgt ervoor dat je website meer opvalt tussen de vele .nl en .com domeinnamen. Met een .lifestyle domeinnaam laat je zien waar jouw website over gaat. Websites, blogs en ook webshops gericht op een bepaalde lifestyle, hobby of andere interesses laten met een .lifestyle extensie zien wat men op deze site kan verwachten.

De .lifestyle extensie is een alternatief voor bijvoorbeeld een .nl. Hiermee heb je een nieuwe kans om je domeinnaam lekker kort te houden. Gewilde domeinnamen (vaak de korte en pakkende domeinnamen) worden onder website-eigenaren vaak verhandeld voor veel geld. Met een .lifestyle domeinnaam heb je de kans om voor weinig geld een mooie, korte en pakkende domeinnaam te registreren.
 


 

Waarom een .lifestyle domein van SoHosted?

Een .lifestyle domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo houden wij van persoonlijk contact met uitstekende diensten. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Lees hieronder nog meer voorbeelden van wat wij anders doen.

Vaste lage prijzen

Goedkope lifestyle domeinnamen

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.lifestyle overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.lifestyle redirect

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent! Zodra we weten wat de .lifestyle extensie zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .lifestyle domeinnaam

Het is nog niet precies bekend wanneer de .lifestyle domeinnamen voor iedereen beschikbaar zullen zijn. De verwachting is dat de .lifestyle domeinnamen in 2018 zullen verschijnen. Wil je er zeker van zijn dat je deze datum niet mist? Pre-registreer je dan nu alvast voor een .lifestyle domein.
Een .lifestyle domeinnaam is perfect wanneer je jouw persoonlijke website of bijvoorbeeld een productpagina wilt laten opvallen. Websites of blogs kunnen veel hebben aan de .lifestyle domeinnaam wanneer de website gaat over bepaalde levensstijlen, hobby’s of interesses.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer je dan gratis en volledig vrijblijvend via bovenstaand formulier. Wanneer de .lifestyle domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Vervolgens kun je zelf een .lifestyle domeinnaam bestellen!
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat je de domeinnaam besteld. Lukt het ons niet je .lifestyle domeinnaam succesvol te registreren, dan krijg je uiteraard je geld terug!
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .lifestyle domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .pro , .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .lifestyle domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd, maar helemaal zeker is dit niet. Het is nu echter al mogelijk je voor een .lifestyle domeinnaam bij ons te pre-registreren.