.lifestyle domeinnaam registreren

.lifestyle domeinnaam registreren
De .lifestyle domeinnamen komen er over niet al te lange tijd aan. Met deze nieuwe gTLDs is er veel meer variatie tussen domeinnamen mogelijk. Is jouw domeinnaam al bezet als een .nl of .com? Grote kans dat hij wel beschikbaar is als .lifestyle!

Nog even en dan zijn ook de .lifestyle domeinnamen te registreren bij SoHosted. Tot die tijd kun je gratis je .lifestyle domeinnaam pre-orderen. Met een pre-order heb je meer kans op een succesvolle registratie!

Nu alvast je .lifestyle domeinnaam registreren?

Helaas kun je nog geen .lifestyle domeinnamen registreren. Wel kun je gratis je .lifestyle domeinnaam pre-registreren bij SoHosted.

Met een pre-order proberen wij om als eerste jouw gewenste domeinnaam te registreren. We werken als hostingprovider nauw samen met de organisatie van de .lifestyle domeinextensie waardoor de kans groter is dat we jouw specifieke domeinnaam voor je kunnen vastleggen. Met een pre-order zit je nog nergens aan vast, je beslist pas zodra de prijs van een .lifestyle domein bekend is.

 


Ook een .lifestyle domein? Pre-order nu jouw .lifestyle

 

Wanneer een .lifestyle domeinnaam registreren?

Een .lifestyle zorgt ervoor dat je website meer opvalt tussen de vele .nl en .com domeinnamen. Met een .lifestyle domeinnaam laat je zien waar jouw website over gaat. Websites, blogs en ook webshops gericht op een bepaalde lifestyle, hobby of andere interesses laten met een .lifestyle extensie zien wat men op deze site kan verwachten.

De .lifestyle extensie is een alternatief voor bijvoorbeeld een .nl. Hiermee heb je een nieuwe kans om je domeinnaam lekker kort te houden. Gewilde domeinnamen (vaak de korte en pakkende domeinnamen) worden onder website-eigenaren vaak verhandeld voor veel geld. Met een .lifestyle domeinnaam heb je de kans om voor weinig geld een mooie, korte en pakkende domeinnaam te registreren.
 


 

Waarom een .lifestyle domein van SoHosted?

Een .lifestyle domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo houden wij van persoonlijk contact met uitstekende diensten. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Lees hieronder nog meer voorbeelden van wat wij anders doen.

Vaste lage prijzen

Goedkope lifestyle domeinnamen

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.lifestyle overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.lifestyle redirect

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Bestellen? Vul het formulier in!

Via onderstaande formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .lifestyle domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .lifestyle domeinnaam

Het is nog niet precies bekend wanneer de .lifestyle domeinnamen voor iedereen beschikbaar zullen zijn. De verwachting is dat de .lifestyle domeinnamen in 2017 zullen verschijnen. Wil je er zeker van zijn dat je deze datum niet mist? Pre-order dan nu alvast je .lifestyle domein.
Een .lifestyle domeinnaam is perfect wanneer je jouw persoonlijke website of bijvoorbeeld een productpagina wilt laten opvallen. Websites of blogs kunnen veel hebben aan de .lifestyle domeinnaam wanneer de website gaat over bepaalde levensstijlen, hobby’s of interesses.
Denk je eraan om een .lifestyle domeinnaam te registreren? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .lifestyle domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam definitief van jou. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie van je gewenste domein(en) ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .lifestyle domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .pro , .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .lifestyle domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd, maar helemaal zeker is dit niet. Het is nu echter al mogelijk om een .lifestyle domeinnaam bij ons te pre-registreren.