.lighting domeinnaam registreren

Registreer je .LIGHTING domein

€29,99
P/JAAR

Over de .lighting domeinextensie

.lighting achtergrondinformatie

Een .lighting domeinnaam valt op. Met deze opvallende domeinextensie kun jij je beter onderscheiden van andere websites. Ook laat je met een .lighting domeinnaam direct zien wat het onderwerp van je website is. Dit is goed voor zowel je bezoekers als voor zoekmachines (zoals Google).

Wanneer registreer je een .lighting domeinnaam?

De .lighting extensie is in het leven geroepen voor ieder die zich bezig houdt met verlichting. Produceer je lampen of een ander soort verlichting? Of ben je misschien eigenaar van een lampenzaak? Dan past de .lighting extensie goed bij jou.

Met deze extensie is direct duidelijk waar jouw core-business ligt; namelijk in de verlichting.


Waarom voor een .lighting domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .lighting domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .lighting domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .lighting domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.lighting domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.lighting domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .lighting domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .lighting domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .lighting domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun specialisatie op het gebied van verlichting te demonstreren of te verkopen. Ook zou de .lighting domeinextensie uitstekend bij de dienstverlening van onder andere een elektricien passen.
Tijdens het bestellen van je .lighting domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .lighting domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.