.limited domeinnaam registreren

Registreer je .LIMITED domein

€29,75
P/JAAR

Over de .limited domeinextensie

.limited achtergrondinformatie

Het .limited domein is een van de recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Deze gTLD’s zijn bedoeld om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. Met een .limited domeinnaam valt je website meer op. Door een domeinnaam te registreren die aansluit bij het onderwerp van je website wordt je online vindbaarheid verbeterd.

De nieuwe domeinextensies laten je zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .limited domeinnaam?

Een .limited domeinnaam is goed in te zetten om exclusieve zaken aan het licht te brengen. Daarnaast kan deze domeinextensie goed worden gebruikt om beperkingen aan te geven.

Wil jij ook je eigen .limited domeinnaam? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom voor een .limited domein van sohosted kiezen?

Er zijn verschillende webhosting bedrijven waar je een .limited domein kunt registreren. Daarom is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen tussen de verschillende webhosters. Hieronder lees je wat wij belangrijk vinden en waaarom je .limited domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .limited domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.limited domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.limited domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .limited domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .limited domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .limited domein is geschikt voor websites die gericht zijn op aanbieden van “limited content”. In verschillende sectoren kan een .limited domein extensie worden ingezet. Een .limited domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .limited domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .limited domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.