.limo domeinnaam registreren

Registreer je .LIMO domein

€40,00
P/JAAR

Over de .limo domeinextensie

.limo achtergrondinformatie

Een domeinnaam die aansluit bij het onderwerp van je website zorgt voor een betere online vindbaarheid. Daar komt bij dat je jouw website met de .limo extensie beter kunt onderscheiden van andere websites. Om deze redenen zijn er nieuwe gTLD´s geïntroduceerd. Bekijk voor een overzicht van al onze nieuwe gTLD´s ook ons overzicht van alle domeinextensies.

Wanneer registreer je een .limo domeinnaam?

Een .limo domeinnaam is ideaal voor organisaties die bijvoorbeeld personen vervoeren in een limousine. Kies voor een .limo domein en bereik je doelgroep hierdoor nog beter. Bezoekers zien alleen al aan je domeinnaam wat zij kunnen verwachten op jouw website. Zo is een .limo domeinnaam ideaal voor organisaties die personen vervoeren in een limousine.


Waarom je .limo domein bij ons registreren?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .limo domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .limo domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .limo domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.limo domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.limo domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .limo domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .limo domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .limo domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die vervoer in een limousine aanbieden. Het .limo domein is ook een prima alternatieve extensie voor fans of liefhebbers om een blog over limousines te schrijven.
Tijdens het bestellen van je .limo domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .limo domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.