Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.link domein registreren

Registreer je .LINK domein

€19,99
P/JAAR

Over de .link domeinextensie

.link achtergrondinfo

Met een .link domeinextensie kun je de website laten aansluiten bij de domeinnaam. Door een domeinextensie te kiezen die wat verteld over de website wordt de vindbaarheid verbeterd. Daarnaast zijn de nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet.

Bekijk voor meer creatieve domeinnaam ideeën ook ons overzicht met alle domeinextensies.

Wanneer registreer je een .link domeinnaam?

Met een .link domeinnaam leg je nadruk op een mogelijke connectie tussen bijvoorbeeld twee of meer bedrijven, websites of producten. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijke invullingen van deze brede domein extensie. Zo kan je bijvoorbeeld ook een website opzetten met links naar andere website.

Controleer snel of jouw .link domeinnaam nog beschikbaar is door bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam in te vullen en op “Check” te klikken. Vervolgens kun je direct beginnen met het registreren van je eigen .link domeinnaam.


Waarom je .link domein bij ons registreren?

Er zijn verschillende webhosters waar je een .link domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder lees je wat wij belangrijk vinden bij domein registratie en waarom je .link domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .link domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.link domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.link domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .link domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .link domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .link domein is geschikt voor iedereen die een connectie wil leggen tussen twee websites, onderwerpen of producten. De .link extensie is erg breed waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.
Tijdens het bestellen van je .link domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .link domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.