.live domeinnaam registreren

Registreer je .LIVE domein

€26,00
P/JAAR

Over de .live domeinextensie

De .Live domeinen zijn een van de vele nieuwe domeinen! Met deze nieuwe domeinnaam, die past bij het onderwerp van jouw website val je extra op. Wil je een .Live domeinnaam? Wees er snel bij en registreer vandaag nog je .live domeinnaam bij SoHosted.

Waarom een .live domeinnaam registreren?

.Live domeinnamen zijn erg handig als je bijvoorbeeld een streaming website wilt beginnen, of live informatie geeft over gebeurtenissen in jouw branche. Door een .Live domeinextensie te gebruiken, weten bezoekers gelijk wat ze kunnen aantreffen op je website. Zo kun je de domeinnaam gebruiken om het onderwerp van je website aan te geven (bijvoorbeeld voetbal als domeinnaam met de extensie .live).

Door de komst van de nieuwe gTLD’s (generieke top level domeinen) zoals .live zijn er veel nieuwe kansen. Veel domeinnamen zijn tegenwoordig bezet, door de komst van het .live domein heb je weer ruime keuze. Een groot voordeel van de nieuwe extensies is dat je jouw website beter kunt onderscheiden omdat dit opvallende domeinextensies zijn. Daarnaast helpt een domeinnaam die aansluit bij het onderwerp van je website om je online vindbaarheid te verbeteren.

Voorbeelden van een .live domein

  • Voetbal.live
  • Televisie.live
  • Concert.live
  • stream.live
  • Gaming.live

Waarom een .live domeinnaam registreren bij SoHosted?

Een .live domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met meer dan 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig .live domein registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.live domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .live domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .live domeinnaam

Een .live domeinnaam is geschikt als je een website wilt beginnen waar je bezoekers live updates en informatie kunnen vinden. Door de .live extensie te gebruiken, kun je de website naam puur toespitsen op het onderwerp van de website.
Ja, wanneer de .live domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .live domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren kun je dit selecteren tijden het bestelproces. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een .live domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .live domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.