.lol domeinnaam registreren

Registreer je .LOL domein

€29,75
P/JAAR

Over de .lol domeinextensie

.lol achtergrondinformatie

.Lol is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Omdat de .lol domeinen nog zo nieuw zijn, heb je erg veel kans op jouw gewenste .lol domeinnaam!

Het kan gebeuren dat je een mooie domeinnaam hebt bedacht. In de domeinchecker kom je er helaas achter dat jouw domeinnaam al bezet is. Door de komst van o.a. de .lol domeinnaam zijn er weer vele domeinnamen beschikbaar. Mooie, korte, pakkende domeinnamen die bezet waren als een .nl domein zijn nu weer te registreren als een .lol domein!

Voor wie is een .lol domeinnaam?

De .lol domeinnamen hebben een erg groot bereik. De term “lol” wordt in vele landen herkend als “laughing out loud”. De .lol domeinnaam is daarmee perfect voor websites met grappige- of opvallende inhoud.

Heb jij een website met bijvoorbeeld grappige foto’s of video’s? Laat dit dan zien door een .lol domeinnaam te kiezen. Hiermee valt je website meer op, en wordt je domeinnaam beter onthouden door je bezoekers!

De .lol domeinextensie is één van de nieuwe gTLD’s die dit jaar zijn aangekondigd. Een .lol is net als een .com een generieke domeinextensie, maar dan net wat opvallender. Door de introductie van vele nieuwe gTLD´s is het mogelijk om domeinen te registreren die al bezet waren (in bijvoorbeeld de .nl of .com variant).


Waarom voor een .lol domein van sohosted kiezen?

Een .lol domeinnaam komt pas echt tot zijn recht met een geschikt hostingpakket. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij ons in goede handen. SoHosted vind het belangrijk dat haar klanten tevreden zijn, en blijven.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .lol domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.lol domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.lol domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .lol domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .lol domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .lol domeinnaam is geschikt voor alle websites met grappige of opvallende inhoud. Wil jij een domeinnaam die meer opvalt dan een .nl of .com? Check dan ook eens of jouw .lol domeinnaam nog beschikbaar is.
Tijdens het bestellen van je .lol domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .lol domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.