.london domeinnaam registreren

Registreer je .LONDON domein

€42,00
P/JAAR

Over de .london domeinnaam

Meer info over de .london extensie

.London is één van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. De nieuwe domeinextensies (hetgeen na de “.”) vertellen veel over je domeinnaam. Zo zie je aan een .nl dat de website gericht is op Nederland en aan een .london domein dat de website gericht is op de stad Londen.

Met de komst van .london zijn er veel meer kansen om jouw gewenste domeinnaam vast te leggen. Een domeinnaam die eerder bezet was (met bijvoorbeeld een .com extensie) is nu opnieuw te registreren met de .london extensie.

Wanneer registreer je een .london domeinnaam?

Een .london domeinnaam kun je registreren wanneer jouw website is gericht op de Engelse hoofdstad; Londen. Bied je reizen aan naar Londen of informatie specifiek over Londen? Laat dit dan zien met een .london extensie.

Wanneer je een domeinnaam hebt die aansluit bij het onderwerp van je website, zal dit je resultaten in Google helpen verbeteren. Wanneer je kiest voor een “lokale domeinextensie” wordt je autoriteit verhoogd binnen dit gebied. Een website met de .london extensie zal daarom als belangrijker worden gezien binnen Londen dan een .nl domeinnaam.

Des te meer reden dus om op tijd te checken of je gewenste domein nog beschikbaar is en registreer je eigen .london domeinnaam.


Waarom voor SoHosted kiezen?

Er zit veel verschil in de prijzen en techniek van verschillende webhosters. Bij SoHosted ben je altijd zeker van goede, enthousiaste service. Met een team van ervaren medewerkers helpen wij jou graag verder!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .london domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.london domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.london domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .london domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .london domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .london domeinnaam is ideaal voor websites die gericht zijn op de Londense websitebezoekers. Bezoekers uit Londen zullen deze extensie direct herkennen en zich hierin herkennen. Daarnaast kun je een .london domeinnaam ook goed inzetten voor een website over bijvoorbeeld toeristische attracties in de Engelse hoofdstad.
Tijdens het bestellen van je .london domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .london domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.