.love domeinnaam registreren

Registreer je .LOVE domein

€39,99
P/JAAR

Over de .love domeinextensie

.love achtergrondinformatie

De .love domeinnamen zijn vanaf nu ook te registreren bij SoHosted! Wil je meer kans op jouw gewenste .love domeinnaam? Registreer dan nu al je eigen .love domeinnaam.

Het kan gebeuren dat je een mooie domeinnaam hebt bedacht. In de domeinchecker kom je er helaas achter dat jouw domeinnaam al bezet is. Door de komst van o.a. de .love domeinnaam zijn er weer vele domeinnamen beschikbaar. Mooie, korte, pakkende domeinnamen die bezet waren als een .nl zijn nu weer te registreren als een .love domein!

Wanneer registreer je een .love domeinnaam?

Wil jij dat jouw website beter wordt gevonden? Let dan ook op de relevantie van de door jou gekozen domeinnaam. Een .love domeinnaam is erg goed te gebruiken door websites die gerelateerd zijn aan de liefde. Heb jij een datingsite, of wil je jouw liefde voor iets of iemand laten zien? Kies dan voor een .love domein.

Op internet kan het lastig zijn om op te vallen tussen de vele websites. Hoe zorg je ervoor dat mensen juist op jouw website belanden? De eerste stap is vaak de domeinnaam. Een goede domeinnaam nodigt bezoekers uit om je website te bezoeken. .Love is een van de extensies die dit gemakkelijker moet maken. Een domeinnaam die opvalt én relevant is aan de website, helpt je resultaten in Google te verbeteren.

Omdat `Love` door het gros van de mensen zal worden herkend als ´liefde´ verwachten wij veel vraag naar deze domeinextensie. De internationale toepasbaarheid van deze domeinextensie versterkt dit effect zelfs nog meer.


Waarom voor een .love domein van sohosted kiezen?

Een .love domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo houdt SoHosted van een goede service, eerlijke prijzen en een persoonlijke klantenservice.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .love domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.love domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.love domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .love domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .love domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .love domeinextensie is een mooie extensie voor men die hun liefde wil laten blijken. Ben jij helemaal gek van iets of iemand? Dit kun je laten zien door een .love domein vast te leggen. Het is een Engelstalig woord waardoor de naam wereldwijd begrepen wordt. Vul het bovenstaande formulier in om meer kans te maken op je gewenste .love domeinnaam!
Tijdens het bestellen van je .love domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .love domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.