.ltd domeinnaam registreren

Registreer je .ltd domein

€22,00
P/JAAR

Over de .ltd domeinextensie

Als je bij Calais al eens over bent gestoken met de ferry dan klinkt deze rechtsvorm voor bedrijven je vast bekend in de oren: Limited Company of ltd in het kort. Het is de Engelse variant van de besloten vennootschap, en is erg populair onder MKB’ers in het Verenigd Koninkrijk.

Heb jij een BV in het verenigd koninkrijk? Of hier? Dan hebben wij van SoHosted goed nieuws. Laat je online publiek direct weten dat ze bij jou de slagkracht van een MKB bedrijf kunnen verwachten met de nieuwe .ltd domeinextensie.

Naast de rechtsvorm, staat .ltd ook voor limited. Beperkt beschikbaar dus. Exclusief, besloten en schaars. Vinden bezoekers op jouw website alleen producten die niet zo 1,2,3 te vinden zijn of verkoop je limited editions? Laat je doelgroep direct weten dat ze er snel bij moeten zijn met de .ltd domeinextensie.

Waarom een .ltd domeinextensie?

Kiezen voor een domeinextensie die past bij wat je aanbiedt op jouw website heeft meerdere voordelen;

  • Meer bezoekers via zoekmachines. Tussen de concurrent wil je opvallen en al helemaal in de zoekmachines. Alle kleine beetjes helpen en een interessante websitenaam helpt daarbij. Het is per slot van rekening niet elke dag zo dat je in Google een .ltd domein extensie tegen komt, of wel?
  • Makkelijker te onthouden voor je bezoekers. Niets is zo vervelend als een lastig te spellen websitenaam. Dit kan je veel potentiële klanten of lezers kosten. In hetzelfde straatje als hierboven geldt ook; een opvallende naam is makkelijker te onthouden.
  • Ook geschikt voor in het buitenland. Stel je hebt ambitieuze plannen om uit te breiden naar het buitenland (of je bent er al), dan sla je met de .ltd domeinextensie de spijker op zijn kop! Met de.nl extensie ben je alleen gebonden aan Nederland. Maar met de .ltd maak je zo diezelfde oversteek van Calais naar Dover, zonder helemaal opnieuw een website op te hoeven tuigen.

Voorbeelden van een .ltd domein

  • www.limitedshoes.ltd
  • www.shelbycompany.ltd
  • www.graphicdesigners.ltd

Waarom een .ltd domeinnaam van SoHosted?

Een domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .ltd domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.ltd domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.ltd domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem punt ltd domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .ltd domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen domeinnaam!
De .ltd domeinextensie is voor besloten vennootschappen, of websites die exclusieve, of limited edition producten aanbieden.
Ja, je kunt je .ltd domeinnaam ook verhuizen. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .money domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.