.Luxe domeinnaam registreren

.Luxe domeinnaam pre-registreren

Als eerste een .luxe domeinnaam registreren?

De .luxe domeinnamen zijn nieuw en zorgen voor een opvallende domeinnaam. Ook helpt een domeinnaam die past bij het onderwerp van je website om je online vindbaarheid te verbeteren (bijvoorbeeld je positie in Google).

Wil je ook een .luxe domeinnaam registreren? Pre-registreer dan vandaag nog je .luxe domeinnaam bij SoHosted!

Het pre-orderen van een .luxe domein is bij SoHosted gratis en geheel vrijblijvend.

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in de .luxe domeinextensie. Zodra de prijs bekend is van de .luxe domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .luxe domeinnaam bestellen op onze website. Zo kun je jouw gewenste .luxe domein bestellen voordat deze officieel beschikbaar is. Hierdoor is de kans groot dat je gewenste domeinnaam nog vrij is! Lukt het ons niet om jouw gewenste .luxe domein vast te leggen dan krijg je uiteraard je geld terug.
 


Interesse? Wees er op tijd bij! Pre-order je .luxe domein

Waarom een .luxe domein registreren?

Een .luxe domeinnaam is bedoeld voor iedereen die zich wil onderscheiden binnen het luxe-segment. Omdat het begrip “luxe” erg breed is, zijn er vele mogelijke toepassingen voor deze extensie. De .luxe domeinen helpen je website beter te onderscheiden van andere websites.

De .luxe domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies. Deze extensies maken het een stuk makkelijker om een korte domeinnaam te registreren. Op dit moment zijn er namelijk nog geen .luxe domeinen geregistreerd. Alle .luxe domeinnamen zijn dus nog vrij! Door alvast kosteloos bij ons te pre-orderen, maak je een grote kans op je gewenste domein, zodra deze beschikbaar is.

De kans dat zoekmachines waarde gaan hechten aan de extensie is ook erg groot. Een .luxe domeinnaam registreren kan dan positief bijdragen aan je positie in Google. Ook dit kan een reden zijn om op tijd in te stappen.
 


 

Waarom een .luxe domeinnaam van sohosted?

Een .luxe domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Hieronder zie je wat we bij SoHosted anders doen en wat we belangrijk vinden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .luxe domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.luxe domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.luxe domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent in de .luxe domeinextensie. Zodra we weten wat de .luxe domeinnaam kost informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .luxe domeinnaam

We weten helaas nog niet wanneer de .luxe domeinextensie beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen houden we je per e-mail op de hoogte zodat je als eerste je .luxe domein kunt aanvragen.
Iedere webmaster die een website beheert over luxe of luxe-artikelen kan een .luxe domein inzetten. Het is een Engels woord waardoor de naam internationaal goed in te zetten is. Vul het bovenstaande formulier in om meer kans te maken op je gewenste .luxe domeinnaam!
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Zodra de prijs van de .luxe domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail. Zo kan je als eerste je gewenste domein op onze website registreren, nog voordat deze officieel beschikbaar is.
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je ontvangt van ons een e-mail zodra de prijs van de .luxe domeinextensie bekend is . Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .luxe domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn.