.Madrid domeinnaam registreren

.Madrid domeinnaam registreren
De .Madrid domeinnamen komen er aan! Wil je graag een .Madrid domeinnaam registreren? Pre-registreer je dan nu alvast om meer kans te maken op een succesvolle registratie!

Wanneer de .Madrid domeinnaam te registreren is heeft ook deze stad een eigen domeinextensie. Er zijn er steeds meer Europese steden met een eigen domeinextensie. Voorbeelden van grote steden met een eigen domeinextensie zijn:

Helaas kun je nog geen .Madrid domeinnamen registreren. Wel kun je gratis en vrijblijvend je voor de .Madrid extensie pre-registreren bij SoHosted.

Zodra de prijs bekend is van de .madrid domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .madrid domeinnaam bestellen op onze website. Zo kun je jouw gewenste .Madrid domein bestellen voordat deze officieel beschikbaar is. Hierdoor is de kans groot dat je gewenste domeinnaam nog vrij is! Lukt het ons niet om jouw gewenste .madrid domein vast te leggen dan krijg je uiteraard je geld terug.

 


Ook een .Madrid domein? Pre-order je .Madrid domein

 

Wanneer een .Madrid domeinnaam registreren?

Met een .Madrid domeinnaam laat je direct zien waar de focus ligt van jouw website. Richt jij je website op de Spaanse hoofdstad Madrid? Dan mag een .Madrid domeinnaam natuurlijk niet ontbreken.

Veel mensen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een hotelovernachting in Madrid zullen de zoekterm “Madrid” gebruiken in hun zoektocht. Wanneer dit woord voorkomt in jouw domeinnaam heb je een streepje voor. Naast dat het herkenning oproept bij de potentiële bezoeker, zal je positie in Google hier ook van profiteren.

Reden genoeg dus om te gaan voor deze nieuwe domeinextensie. Pre-registreer je nu voor de .Madrid domeinnaam bij SoHosted en maak meer kans op een succesvolle registratie.

 


 

Waarom een .Madrid domein van SoHosted?

Een .Madrid domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo houden wij van persoonlijk contact met uitstekende diensten. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Lees hieronder nog meer voorbeelden van wat wij anders doen.

Vaste lage prijzen

Goedkoop een .Madrid domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.Madrid domeinnaam zonder overdrachtskosten

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.Madrid domeinnaam gratis 301 redirecten

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent in de .madrid domeinextensie. Zodra we weten wat de .madrid domeinnaam kost informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .Madrid domeinnaam

Het is nog niet precies bekend wanneer de .Madrid domeinnamen voor iedereen beschikbaar zullen zijn. De verwachting is dat de .Madrid domeinnamen in 2018 zullen verschijnen. Wil je er zeker van zijn dat je deze datum niet mist? Pre-registreer je dan nu alvast voor het .Madrid domein. Wanneer de prijs bekend is ontvang je van ons een mail, waarmee je nog voor de officiële beschikbaarheid een .madrid domeinnaam kunt bestellen!
Met een .Madrid domeinnaam speel je perfect in op je klanten of bezoekers uit Madrid. Heb je een website die gericht is op de mensen uit Madrid? Of heb je misschien een website gericht aan toeristen in Madrid? Kies dan voor een lokale domeinnaam met erg veel herkenning.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend bij SoHosted. Zodra de prijs van de .madrid domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail. Zo kan je als eerste je gewenste domein op onze website registreren, nog voordat deze officieel beschikbaar is.
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je ontvangt van ons een e-mail zodra de prijs van de .madrid domeinextensie bekend is . Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .madrid domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .Madrid , .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .Madrid domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd, maar helemaal zeker is dit niet. Het is nu echter al mogelijk om je voor een .Madrid domeinnaam bij ons te pre-registreren.