.Madrid domeinnaam registreren

.Madrid domeinnaam registreren
De .Madrid domeinnamen komen er aan! Wil je graag een .Madrid domeinnaam registreren? Pre-order je domein dan nu alvast om meer kans te maken op een succesvolle registratie!

Wanneer de .Madrid domeinnaam te registreren is heeft ook deze stad een eigen domeinextensie. Er zijn er steeds meer Europese steden met een eigen domeinextensie. Voorbeelden van grote steden met een eigen domeinextensie zijn:

Helaas kun je nog geen .Madrid domeinnamen registreren. Wel kun je gratis je .Madrid domeinnaam pre-registreren bij SoHosted.

Wij gaan dan proberen om als eerste jouw gewenste .Madrid domein te registreren. We werken als hostingprovider nauw samen met de organisatie van de .Madrid domeinextensie waardoor de kans groter is dat we jouw specifieke domeinnaam voor je kunnen vastleggen. Met een pre-order zit je nog nergens aan vast, je beslist pas zodra de prijs van een .Madrid domein bekend is.

Nu alvast je .Madrid domeinnaam registreren?

Wil je als een van de eerste een .Madrid domeinnaam registreren? Kies dan voor een gratis pre-order bij SoHosted. Met een pre-registratie van SoHosted heb je een grotere kans op een succesvolle registratie van jouw .Madrid domeinnaam. De .Madrid domeinnamen zijn helaas nog niet te registreren. We verwachten dat .Madrid in 2017 beschikbaar komen.

Wanneer je akkoord gaat met de uiteindelijke prijs kunnen wij direct je gewenste .Madrid domeinnaam registreren. Tot dan zijn er geen kosten verbonden aan de registratie. Je zit dus nog nergens aan vast!

 


Ook een .Madrid domein? Pre-order je .Madrid domein

 

Wanneer een .Madrid domeinnaam registreren?

Met een .Madrid domeinnaam laat je direct zien waar de focus ligt van jouw website. Richt jij je website op de Spaanse hoofdstad Madrid? Dan mag een .Madrid domeinnaam natuurlijk niet ontbreken.

Veel mensen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een hotelovernachting in Madrid zullen de zoekterm “Madrid” gebruiken in hun zoektocht. Wanneer dit woord voorkomt in jouw domeinnaam heb je een streepje voor. Naast dat het herkenning oproept bij de potentiële bezoeker, zal je positie in Google hier ook van profiteren.

Reden genoeg dus om te gaan voor deze nieuwe domeinextensie. Pre-registreer nu jouw .Madrid domeinnaam bij SoHosted en maak meer kans op een succesvolle registratie.

 


 

Waarom een .Madrid domein van SoHosted?

Een .Madrid domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo houden wij van persoonlijk contact met uitstekende diensten. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Lees hieronder nog meer voorbeelden van wat wij anders doen.

Vaste lage prijzen

Goedkoop een .Madrid domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.Madrid domeinnaam zonder overdrachtskosten

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.Madrid domeinnaam gratis 301 redirecten

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Bestellen? Vul het formulier in!

Via onderstaande formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .Madrid domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .Madrid domeinnaam

Het is nog niet precies bekend wanneer de .Madrid domeinnamen voor iedereen beschikbaar zullen zijn. De verwachting is dat de .Madrid domeinnamen eind 2015 zullen verschijnen. Wil je er zeker van zijn dat je deze datum niet mist? pre-order dan nu alvast je .Madrid domein.
Met een .Madrid domeinnaam speel je perfect in op je klanten of bezoekers uit Madrid. Heb je een website die gericht is op de mensen uit Madrid? Of heb je misschien een website gericht aan toeristen in Madrid? Kies dan voor een lokale domeinnaam met erg veel herkenning.
Denk je eraan om een .Madrid domeinnaam te registreren? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .Madrid domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam definitief van jou. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie van je gewenste domein(en) ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .Madrid domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .Madrid , .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .Madrid domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd, maar helemaal zeker is dit niet. Het is nu echter al mogelijk om een .Madrid domeinnaam bij ons te pre-registreren.