.Mail domeinnaam registreren

.mail domeinnaam pre-registreren

Als eerste een .mail domeinnaam registreren?

De .mail domeinnamen komen er bijna aan. Het is op dit moment nog niet mogelijk om je eigen .mail domeinnaam te registreren. Wel kun je bij SoHosted nu alvast jouw .mail domeinnaam gratis pre-registreren.

Na een pre-registratie van jouw gewenste .mail domein stellen wij jou direct op de hoogte zodra deze beschikbaar is. Met een pre-registratie van SoHosted zit je dus nergens aan vast! Je geeft alleen aan ons door welke .mail domein(en) voor jou interessant zijn.

Wanneer je dan besluit om deze domeinnaam te registreren, leggen wij deze domeinnaam voor je vast. Door onze nauwe samenwerking met de overkoepelende organisaties, zal dit proces sneller kunnen verlopen. Hierdoor heb jij meer kans op een succesvolle registratie.
 


Interesse in een .mail domein? Pre-order je .mail domein

 

Waarom een .mail domein registreren?

.Mail is een begrip dat zelfs in het Nederlands veel wordt gebruikt. Iedere dag checken we onze mail. Deze (e-)mail heeft nu ook zijn eigen plek op internet gekregen met de .mail extensie. Wil jij een apart domein voor je persoonlijke mail? Misschien kan een .mail domeinnaam je hierbij helpen.

Een domeinnaam kiezen kan een lastige klus zijn. Soms zijn al je mooie ingevingen al bezet onder een .nl of .com extensie. Met de komst van de nieuwe gTLD’s kun je dezelfde domeinnamen opnieuw registreren, maar dan als bijvoorbeeld een .mail domein!

 


 

Waarom een .mail domeinnaam van sohosted?

Een .mail domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo houdt SoHosted van een goede service, eerlijke prijzen en een persoonlijke klantenservice.

 

Vaste lage prijzen

Voordelig een .mail domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.mail domein overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.mail domein doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


  

Bestellen? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .mail domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .mail domeinnaam

We verwachten dat de .mail domeinextensie in 2017 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, gaan wij alles in het werk stellen om als eerste jouw domeinnaam voor je te registreren.
Je kunt de .mail domeinextensie perfect gebruiken voor een website over e-mail of voor je persoonlijke e-mail. De .mail extensie wordt internationaal herkend en heeft daarmee een groot bereik.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .mail domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam veilig. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .mail domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .mail , .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .mail domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om een .mail domeinnaam bij ons te pre-registreren.