.Mail domeinnaam registreren

.mail domeinnaam pre-registreren

Als eerste een .mail domeinnaam registreren?

De .mail domeinnamen komen er bijna aan. Het is op dit moment nog niet mogelijk om je eigen .mail domeinnaam te registreren. Wel kun je bij SoHosted jezelf pre-registreren voor de .mail extensie.

Het pre-registreren voor de .mail domeinnaam is gratis en geheel vrijblijvend!

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in de .mail domeinextensie. Zodra de prijs bekend is van de .mail domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .mail domeinnaam bestellen op onze website. Zo kun je jouw gewenste .mail domein bestellen voordat deze officieel beschikbaar is. Hierdoor is de kans groot dat je gewenste domeinnaam nog vrij is! Lukt het ons niet jouw .mail domeinnaam te registeren wanneer deze officieel beschikbaar is? Dan krijg je van ons uiteraard je geld terug!
 


Interesse in een .mail domein? Pre-order je .mail domein

 

Waarom een .mail domein registreren?

.Mail is een begrip dat zelfs in het Nederlands veel wordt gebruikt. Iedere dag checken we onze mail. Deze (e-)mail heeft nu ook zijn eigen plek op internet gekregen met de .mail extensie. Wil jij een apart domein voor je persoonlijke mail? Misschien kan een .mail domeinnaam je hierbij helpen.

Een domeinnaam kiezen kan een lastige klus zijn. Soms zijn al je mooie ingevingen al bezet onder een .nl of .com extensie. Met de komst van de nieuwe gTLD’s kun je dezelfde domeinnamen opnieuw registreren, maar dan als bijvoorbeeld een .mail domein!

 


 

Waarom een .mail domeinnaam van SoHosted?

Een .mail domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo houdt SoHosted van een goede service, eerlijke prijzen en een persoonlijke klantenservice.

 

Vaste lage prijzen

Voordelig een .mail domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.mail domein overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.mail domein doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


  

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent in de .hotel domeinextensie. Zodra de prijs van de .hotel extensie bekend is krijg je een e-mail en kun je jouw .hotel domeinnaam registreren.


 

Veelgestelde vragen over de .mail domeinnaam

We verwachten dat de .hotel domeinextensie in 2018 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen houden we je per e-mail op de hoogte zodat je als eerste je .mail domein kunt aanvragen.
Je kunt de .mail domeinextensie perfect gebruiken voor een website over e-mail of voor je persoonlijke e-mail. De .mail extensie wordt internationaal herkend en heeft daarmee een groot bereik.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer je dan gratis en volledig vrijblijvend bij SoHosted. Zodra de prijs van de .mail domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail. Zo kan je als eerste je gewenste domein op onze website registreren, nog voordat deze officieel beschikbaar is.
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat je jouw .mail domeinnaam registreert. Als het ons niet lukt jouw .mail domeinnaam te registeren, betaal je dus ook niets.
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je ontvangt van ons een e-mail zodra de prijs van de .mail domeinextensie bekend is. Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .mail , .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .mail domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd. Om er voor te zorgen dat je er op tijd bij bent, is het handig je nu alvast te pre-registreren. Je krijgt van ons een mail, zodra de .mail extensie te bestellen is!