.maison domein registreren

Registreer je .MAISON domein

€40,00
P/JAAR

Over de .maison domeinextensie

.maison achtergrondinformatie

Onlangs zijn er veel nieuwe domeinextensies geïntroduceerd. De .maison extensie is daar één van. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet en om je online vindbaarheid te verbeteren.

Op het internet kan een goede domeinnaam ook veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden. Een .maison domeinnaam valt op en kan daarom ook goed worden ingezet om je te onderscheiden. De nieuwe domeinextensie .maison richt zich vooral op de Franstalige landen en heeft daarmee een groot bereik.

Wanneer registreer je een .maison domeinnaam?

Maison betekent “huis” in het Frans. Frans wordt in veel landen gesproken en is daarmee een interessante domeinextensie. Deze domeinnamen zijn vooral van toepassing op websites die huizen aanbieden voor verhuur of verkoop.

Wil jij een nieuw .maison domeinnaam registreren? Check bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “Check”.


Waarom voor een .maison domein van sohosted kiezen?

Heb jij interesse in deze Franse domeinnaam? Er zijn verschillende webhosters waar je een .maison domein kunt registreren, daarom is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Hieronder vertellen wij wat we bij SoHosted belangrijk vinden en waarom je .maison domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .maison domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.maison domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.maison domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .maison domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .maison domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .maison domein is geschikt voor iedereen die huizen verhuurt of verkoopt over de gehele wereld, met name in Franstalige landen.
Tijdens het bestellen van je .maison domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .rentals domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.