.makeup domeinnaam registreren

Registreer je .MAKEUP domein

€4.805,00
P/JAAR

Over de .makeup domeinextensie

.Makeup domeinnamen zijn nieuw! Wil je een .makeup domeinnaam? Registreer dan vandaag nog je .makeup domeinnaam bij SoHosted.

Waarom een .makeup domeinnaam registreren?

Met een .makeup domeinnaam is het voor je bezoekers gelijk duidelijk waar je website over gaat. Beauty blogs zijn razend populair online. Juist omdat er zoveel keus is in deze markt is het lastig om jouw website te onderscheiden. Het .makeup domeinnaam helpt hierbij door in je websitenaam gelijk al duidelijk te maken waar je website over gaat. De naam van je website zelf kun je vervolgens gebruiken om jouw specifieke onderwerp aan te geven. Naast het onderscheid en het verduidelijken van je website is de .makeup domeinextensie niet gebonden aan een land (zoals een .nl of .de extensie). Je hebt dus de mogelijkheid om bezoekers van over de hele wereld aan te trekken.

Voorbeelden van een .makeup domein

  • online.makeup
  • tips.makeup
  • oogschaduw.makeup
  • kooponline.makeup
  • bestekeus.makeup

Waarom een .makeup domeinnaam registreren bij SoHosted?

Een .makeup domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met meer dan 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig .makeup domein registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.makeup domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .makeup domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .makeup domeinnaam

Een .makeup domeinnaam is geschikt als je een blog, webshop of forum wilt dat zich richt op beauty, lifestyle en verzorging. Gebruik de .makeup extensie om je bezoekers te laten weten wat zij op je website kunnen vinden en om op te vallen tussen je concurrenten.
Ja, wanneer de .makeup domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .makeup domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een .makeup domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .makeup domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.