.management domein registreren

Registreer je .MANAGEMENT domein

€29,99
P/JAAR

Over de .management domeinextensie

.management achtergrondinformatie

Niet lang geleden zijn er vele nieuwe domeinextensies geïntroduceerd, waaronder ook de .management domeinextensie. Deze nieuwe generieke extensies zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. De nieuwe domeinextensies laten zien waar je website zich op richt. Een .management domein is net als een .com, .net of .org een gTLD, maar dan net wat unieker en specifiek gericht op managers.

Wanneer registreer je een .management domeinnaam?

Een .management domein is breed inzetbaar. Zo is een .management domein bijvoorbeeld goed te gebruiken voor managers of bedrijven. Daarnaast kan dit domein ook goed worden ingezet voor het managen of beheren van uiteenlopende zaken. Een groot voordeel van een .management domein is dat het de betekenis internationaal bekend is. In veel landen heeft het woord “management” dezelfde betekenis. Hierdoor ben je niet gebonden aan een bepaalde regio, zoals bijvoorbeeld bij een .nl domein.

Check snel of je gewenste .management domein nog beschikbaar is en val op met deze nieuwe domein extensie.


Waarom een .management domein bij SoHosted?

Bij het registreren van een .management domein is het belangrijk om te weten wat de webhoster te bieden heeft. Hieronder lees je wat wij belangrijk vinden en waarom je .management domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .management domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.management domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.management domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .management domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .management domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je.
Een .management domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun diensten op het web aan te bieden. Het .management domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je uniek wilt zijn op een management vakgebied. Bijvoorbeeld “facility.management” of “humanresource.management”.
Tijdens het bestellen van je .management domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .management domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.