.marketing domeinnaam registreren

Registreer je .MARKETING domein

€29,75
P/JAAR

Over de .marketing domeinextensie

.marketing achtergrondinformatie

Het .marketing domein is een van de recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Deze gTLD’s vallen op en zijn daarom goed te gebruiken om je meer te onderscheiden.

Door je domeinnaam aan te laten sluiten bij het onderwerp van je site wordt je online vindbaarheid verbeterd. Een bijpassende domeinextensie kan hier goed bij helpen. De nieuwe domeinextensies laten je zien wie je bent en waar je je op richt. Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .marketing domeinnaam?

Marketing is een snelgroeiende tak binnen het bedrijfsleven. Door de internationale toepasbaarheid van het woord ‘marketing’ is de .marketing domeinnaam niet gebonden aan een bepaalde regio zoals een .nl domein.

Ben je een marketeer of heb je je eigen (online) marketingbureau? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check”. Vervolgens kun je heel simpel je eigen . marketing domeinnaam registreren.


Waarom voor een .marketing domein van sohosted kiezen?

Een .marketing domein kun je bij meerdere bedrijven registreren, daarom is het belangrijk om te weten wat het verschil is in de technische mogelijkheden en de prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .marketing domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .marketing domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.marketing domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.marketing domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .marketing domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .marketing domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .marketing domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .marketing domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .marketing domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .marketing domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.