Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.media domeinnaam registreren

Registreer je .MEDIA domein

€39,99
P/JAAR

Over de .media domeinextensie

.media achtergrondinformatie

Onlangs zijn vele nieuwe domeinextensies gelanceerd. Deze nieuwe extensies (zoals de .media extensie) helpen om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. Omdat er al enkele honderden miljoenen domeinnamen wereldwijd geregistreerd zijn kan het lastig zijn om op te vallen. Een .media domeinnaam valt meer op en kan erg goed aansluiten bij het onderwerp van mediagerelateerde websites.

Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .media domeinnaam?

Media is een breed begrip. Tijdschriften, radio, tv en digitale media zijn bekende voorbeelden van media die kunnen profiteren van een .media domein. Ben je mediaproducent, expert op gebied van media of simpelweg een fan van bepaalde media? Dan is deze domeinextensie interessant voor jou.

Check bovenaan deze pagina of je gewenste domein nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom voor een .media domein van SoHosted kiezen?

Een .media domein kun je bij de meeste webhosters wel registreren, het is daarom belangrijk om te kijken naar de verschillen in de technische mogelijkheden en de prijzen. Hieronder lees je wat wij belangrijk vinden en waarom je .media domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .media domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.media domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.media domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .media domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .media domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .media domein is geschikt voor iedereen die zich richt op de media. Natuurlijk is “media” erg breed. Dit houdt in dat het .media domein voor vele doelen kan worden ingezet. Heb je een bedrijf in de media of een persoonlijk blog? Misschien is een .media domein dan iets voor jou.
Tijdens het bestellen van je .media domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .media domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.