.memorial domeinnaam registreren

Registreer je .MEMORIAL domein

€39,00
P/JAAR

Over de .memorial domeinextensie

.memorial achtergrondinformatie

De .memorial domeinnaam is een van de nieuwe gTLD´s. Er worden veel nieuwe domeinextensies (de TLD’s) geïntroduceerd om meer variatie op internet te creëren. Een domeinnaam met de .memorial extensie zal veel meer opvallen dan bijvoorbeeld een .nl of. com domein. Daarbij komt dat je met een .memorial domeinnaam domeinen kunt registreren die al bezet waren met een .nl of .com domein.

De kans is groot dat Google waarde gaat hechten aan de .memorial extensie wanneer dit relevant is aan je website. Een .memorial domeinnaam registreren kan dan positief bijdragen aan je positie in Google. Ook dit kan een reden zijn om op tijd te kiezen voor een .memorial domeinnaam.


Wanneer registreer je een .memorial domeinnaam?

Heb je een website die gericht is op de herinnering van een gebeurtenis of persoon? Met een .memorial domeinnaam heb je een gepaste domein voor je website.

Daarnaast zorgt een .memorial voor een domeinnaam die meer opvalt en goed wordt opgepakt door zoekmachines zoals Google. Omdat de .memorial domeinnamen nieuw zijn, zijn er nog erg veel domeinnamen beschikbaar. Ook dit kan een reden zijn om op tijd in te stappen.


Waarom een .memorial domeinnaam bij SoHosted?

Heb je een domeinnaam die gericht is op de herinnering van een gebeurtenis of persoon? Met een .memorial domeinnaam heb je een gepaste domein voor je website.

Daarnaast zorgt een .memorial voor een domeinnaam die meer opvalt en goed wordt opgepakt door zoekmachines zoals Google. Omdat de .memorial domeinnamen nieuw zijn, zijn er nog erg veel domeinnamen beschikbaar. Ook dit kan een reden zijn om op tijd in te stappen.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .bar domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.bar domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.bar domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .bar domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .bar domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, dat is heel eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .memorial domeinnaam is perfect voor websites die gericht zijn op herinneringen van personen of bepaalde gebeurtenissen. De invullingen hiervan zijn zeer uiteenlopend.
Tijdens het bestellen van je .memorial domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .memorial domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.