.men domeinnaam registreren

Registreer je .MEN domein

€29,75
P/JAAR

Over de .men domeinextensie

.men achtergrondinformatie

.Men domeinnamen zijn nu ook te registreren bij SoHosted. Met de komst van de .men domeinnamen kan jouw website nog meer opvallen.

Het kan gebeuren dat je een mooie domeinnaam hebt bedacht. In onze domeinchecker kom je er vervolgens achter dat jouw domeinnaam al bezet is. Door de komst van o.a. de .men domeinnaam zijn er weer vele domeinnamen beschikbaar. Mooie, korte, pakkende domeinnamen die bezet waren als een .nl zijn nu weer te registreren als een .men domein!

Wanneer registreer je een .men domeinnaam?

De .men domeinextensie is gericht op websites voor mannen. Heb je een kledingzaak met mannenmode? Of gaat jouw website over stijl of hobby’s waar veel mannen zich ik kunnen vinden? Met een .men domeinnaam laat je zien waar jouw website op gericht is.

De .men domeinextensie is relatief nieuw. Hierdoor zijn er nog veel .men domeinnamen beschikbaar. Check daarom nu of jouw .men domeinnaam nog vrij is voordat iemand anders hem claimt!


Waarom voor een .men domein van sohosted kiezen?

Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Bij SoHosted kom je niet voor nare verassingen te staan waardoor de prijs ineens omhoog gaat. Wij houden van eerlijke prijzen :-).

Vaste lage prijzen

Voordelig een .men domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.men domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.men domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .men domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .men domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .men domeinnaam is perfect voor websites gericht op mannen. Zo laat je direct zien dat jouw website is gericht op de echte mannen-dingen. Duidelijk voor je bezoekers, én voor Google. Check daarom snel of jouw .men domeinnaam nog beschikbaar is.
Tijdens het bestellen van je .men domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .men domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.