.menu domeinnaam registreren

Registreer je .MENU domein

€40,00
P/JAAR

Over de .menu domeinextensie

.menu achtergrondinformatie

Een goede domeinnaam op het internet is natuurlijk erg belangrijk voor de vindbaarheid en de uitstraling van je website. Het voordeel van een .menu domeinnaam is dat deze daadwerkelijk iets toevoegt aan jouw website, de bezoeker weet direct dat het gaat om een plek waar menu’s worden tentoongesteld.

Omdat het .menu domein nieuw op de markt is zijn er nog niet zoveel .menu domeinnamen geregistreerd, wees er dus snel bij om je gewenste .menu domeinnaam te registreren!

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben op de manier waarop je bezoekers jou kunnen vinden. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. Ook zorgt een .menu domeinextensie ervoor dat je beter vindbaar bent op het internet. Deze nieuwe domeinextensies laat direct zien waar jouw website over gaat.

Voor wie is de .menu domeinnaam?

Een menu kan meerdere betekenissen hebben en kan de .menu extensie ook meerdere doeleinden hebben. Heb je bijvoorbeeld een restaurant? Dan is deze extensie ideaal voor het tentoonstellen van je menukaart. Maar ook voor technische doeleinden kan de .menu extensie uitkomst bieden. Met een .menu domein bereik je je doelgroep op een unieke manier.


Waarom een .menu domein bij SoHosted registreren?

Voor je een .menu domeinnaam gaat registreren is het belangrijk om te kijken naar de technische mogelijkheden en prijzen van de webhoster. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .menu domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .menu domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.menu domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.menu domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .menu domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .menu domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .menu domein is geschikt voor bedrijven, organisaties, restaurants of personen die van plan zijn om hun culinaire specialiteiten op het web aan te bieden op hun website. Het .menu domein kan je ook inzetten voor menu’s met technische doeleinden.
Tijdens het bestellen van je .menu domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft uiteraard wel altijd zelf eigenaar. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .menu domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.