f

.miami domeinnaam registreren

Registreer je .miami domein

€22,00
P/JAAR

Over de .miami domeinextensie

Wat doe je als je lekker wilt relaxen op een wit zonnig strand, maar niet twee uur wilt rijden voordat je weer kunt genieten van het comfort van de grote stad? Juist, je gaat naar Miami. Het is er altijd prachtig weer en als onderdeel van het grotere district Florida, valt er altijd wel iets te beleven. Loop van de Indian Creek in Miami Beach naar South Pointe Beach, om vervolgens te genieten van een vers gevangen krab in Joe’s Stone Crab visrestaurant. Zoals je vast al door hebt, zijn de globetrotters onder de SoHosted medewerkers ook enthousiast over Miami. Daarom nu bij SoHosted, de .Miami domeinextensie.

Wil jij mensen met je blog op de hoogte houden van je leven in Miami? Registreer dan nu je .Miami domeinnaam. Heb jij reistips en de beste deals naar Miami? Kijk snel of jouw domeinnaam nog vrij is!

Waarom een .Miami domeinextensie?

Kiezen voor een domeinextensie die past bij het onderwerp van jouw website heeft meerdere voordelen;

  • Meer bezoekers via zoekmachines. Stel iemand wil meer informatie over de stad Miami. Tussen de zoekresultaten in Google vindt hij of zij meerdere algemene reiswebsites, tussen die resultaten staat ook jouw allesover.miami website. Doordat mensen zien dat je website puur is gericht op die ene stad en een unieke websitenaam heeft, zijn mensen eerder geneigd hierop te klikken. Gratis meer bezoekers dus!
  • Makkelijker te onthouden voor je bezoekers. Niet is zo vervelend als een lastig te spellen websitenaam. Dit kan je veel kostbare bezoekers kosten. Met een domeinextensie die aansluit op je onderwerp kun je hier gemakkelijk iets aan doen. Zo wordt bijvoorbeeld de website www.allesovermiami.nl, www.allesover.miami. Makkelijker voor je bezoekers om te onthouden en dus makkelijker voor hun om terug te komen op je website.
  • Ook geschikt voor in het buitenland. Stel je hebt ambitieuze plannen om uit te breiden naar het buitenland, dan sla je met de .Miami domeinextensie de spijker op zijn kop! Waar je met een .nl extensie alleen gebonden bent aan Nederland, ben je met een domeinextensie gericht op een onderwerp alleen gebonden aan het onderwerp van je website! Geen gedoe met meerdere domeinnamen dus.

Voorbeelden van een .Miami domein

  • www.allesover.miami
  • www.reistips.miami
  • www.bestedeals.miami

Waarom een .miami domeinnaam van SoHosted?

Een domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .miami domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.miami domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.miami domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .miami domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .miami domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .miami domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .miami domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen domeinnaam!
De .Miami domeinextensie is ervoor iedereen die fan is van de stad Miami en haar prachtige stranden.
Ja, je kunt je .miami domeinnaam ook verhuizen. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .miami domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.