Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.mobi domeinnaam registreren

Registreer je .MOBI domein

€29,99
P/JAAR

Over de .mobi domeinextensie

.mobi achtergrondinformatie

De .mobi extensie is een piepjonge domeinextensie (2006). Het doel van .mobi domeinnamen is om websites voor mobiele apparaten beter te onderscheiden. Tegenwoordig is internetten op je mobiele telefoon één van de normaalste zaken van de wereld. Als ondernemer wil je je site zo duidelijk mogelijk naar je (toekomstige) klant presenteren. Dit is door de .mobi domeinextensie mogelijk gemaakt zodat de gebruikers van een tablets of smartphones je site beter ervaren.

Wanneer registreer je een .mobi domeinnaam?

Er is een belangrijk verschil tussen het bezoek op een computer en op bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Het beeldscherm van een mobieltje is aanzienlijk kleiner. Hierdoor zal de mobiele bezoeker jouw website anders ervaren. Op basis van gebruiksvriendelijkheid is het verstandig om zowel een mobiele website te hebben als een desktop versie. Een .mobi domeinnaam kun je daarom het best registreren voor je mobiele bezoekers.


Waarom voor een .mobi domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .mobi domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .mobi domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .mobi domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.mobi domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.mobi domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .mobi domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .mobi domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
EEr is een belangrijk verschil tussen het bezoek op een computer en op bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Het beeldscherm van een mobieltje is aanzienlijk kleiner. Hierdoor zal de mobiele bezoeker jouw website anders ervaren. Op basis van gebruiksvriendelijkheid is het verstandig om zowel een mobiele website te hebben als een desktop versie.
Tijdens het bestellen van je .mobi domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .mobi domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.