.mobile domeinnaam registreren

.mobile domeinnaam registreren

Als eerste een .mobile domeinnaam registreren?

Pre-registreer nu alvast gratis je .mobile domeinnaam bij SoHosted! De .mobile domeinnamen zijn nog niet te registreren. Tot die tijd kun je jouw voorkeur aan ons laten weten door een pre-registratie.

Met een .mobile pre-registratie zit je nergens aan vast. Zodra de prijzen van de .mobile domeinen bekend zijn, laten wij dit aan jou weten. Je kunt dan zelf beslissen of je door wilt gaan met je nieuwe domein. Door onze goede samenwerking met de organisatie die gaat over de .mobile registraties, vergroot je met een pre-order je kansen op een succesvolle registratie.

 


Wil je ook een .mobile domein? Pre-order je .mobile domein

 

Wanneer een .mobile domein registreren?

Steeds meer mensen bezoeken websites via een smartphone of tablet. Deze snelle groei in mobiele internetters heeft gezorgd voor de .mobile extensie. Heb jij een website die zich richt op de mobiele bezoekers? Check dan ook of jouw domeinnaam beschikbaar is met de .mobile extensie.

Door een .mobile domein te registreren valt je domeinnaam veel meer op. Het is belangrijk om een goede, opvallende domeinnaam te kiezen zodat mensen je website beter onthouden. Als je website beter wordt onthouden zul je meer bezoeken krijgen op je website.

 


 

Waarom een .mobile domeinnaam van sohosted?

Een .mobile domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo houdt SoHosted van een goede service, eerlijke prijzen en een persoonlijke klantenservice.

 

Vaste lage prijzen

Voordelig een .mobile domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.mobile domein overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.mobile domein doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


 

Bestellen? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .mobile domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 


 

Veelgestelde vragen over de .mobile domeinnaam

We verwachten dat de .mobile domeinextensie in 2017 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, gaan wij alles in het werk stellen om als eerste jouw domeinnaam voor je te registreren.
Een .mobile domeinnaam is perfect voor je mobiele bezoekers. Heb je een mobiele website op een apart domein? Zet deze dan op een .mobile domein om te laten zien voor wie deze website is.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .mobile domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam veilig. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .mobile domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .mobile , .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .mobile domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om een .mobile domeinnaam bij ons te pre-registreren.