.mobile domeinnaam registreren

.mobile domeinnaam registreren

Als eerste een .mobile domeinnaam registreren?

Pre-registreer je nu alvast gratis voor de .mobile extensie bij SoHosted! De .mobile domeinnamen zijn nog niet te registreren, maar ontvang een e-mail wanneer deze te bestellen is.

Je pre-registreren voor de .mobile extensie is gratis en volledig vrijblijvend bij SoHosted!

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in de .mobile domeinextensie. Zodra de prijs bekend is van de .mobile domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .mobile domeinnaam bestellen op onze website. Zo kun je jouw gewenste .mobile domein bestellen voordat deze officieel beschikbaar is. Hierdoor is de kans groot dat je gewenste domeinnaam nog vrij is! Lukt het ons niet om jouw gewenste .mobile domein vast te leggen dan krijg je uiteraard je geld terug.
 


Wil je ook een .mobile domein? Pre-order je .mobile domein

 

Wanneer een .mobile domein registreren?

Steeds meer mensen bezoeken websites via een smartphone of tablet. Deze snelle groei in mobiele internetters heeft gezorgd voor de .mobile extensie. Heb jij een website die zich richt op de mobiele bezoekers? Check dan ook of jouw domeinnaam beschikbaar is met de .mobile extensie.

Door een .mobile domein te registreren valt je domeinnaam veel meer op. Het is belangrijk om een goede, opvallende domeinnaam te kiezen zodat mensen je website beter onthouden. Als je website beter wordt onthouden zul je meer bezoeken krijgen op je website.

 


 

Waarom een .mobile domeinnaam van sohosted?

Een .mobile domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo houdt SoHosted van een goede service, eerlijke prijzen en een persoonlijke klantenservice.

 

Vaste lage prijzen

Voordelig een .mobile domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.mobile domein overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.mobile domein doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent in de .mobile domeinextensie. Zodra registratie van .mobile openstaat krijg je van ons een e-mail.


 


 

Veelgestelde vragen over de .mobile domeinnaam

We verwachten dat de .mobile domeinextensie in 2018 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt, door het formulier op deze pagina in te vullen, houden we je per e-mail op de hoogte, zodat je als eerste een .mobile domein kunt aanvragen.
Een .mobile domeinnaam is perfect voor je mobiele bezoekers. Heb je een mobiele website op een apart domein? Zet deze dan op een .mobile domein om te laten zien voor wie deze website is.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer je dan gratis via bovenstaand formulier. Zodra de prijs van de .mobile domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail. Zo kan je als eerste je gewenste .mobile domein op onze website registreren, nog voordat deze officieel beschikbaar is.
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je ontvangt van ons een e-mail zodra de prijs van de .mobile domeinextensie bekend is. Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .mobile domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .mobile , .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .mobile domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk je voor de .mobile extensie bij ons te pre-registreren.