.money domeinnaam registreren

Registreer je .money domein

€29,50
P/JAAR

Over de .money domeinextensie

Geld maakt niet gelukkig, maar kijk maar eens hoe ongelukkig je wordt zonder! Of je het nu dukaten, moellah, doekoe of poen noemt. We weten allemaal waar het over gaat; geld! Talloze artiesten hebben er liedjes aan gewijd waaronder Bob Dylan. Daarom was het voor SoHosted dan ook tijd om de Dagobert Ducks onder ons eens te eren met een gloednieuwe gTLD: .Money!

Waarom een .Money domeinextensie?

Kiezen voor een domeinextensie die past bij het onderwerp van jouw website heeft meerdere voordelen;

  • Meer bezoekers via zoekmachines. Vooral op het gebied van geld verdienen en rijk worden zijn er veel goeroes. Hoe val jij tussen zo’n sterke competitie op in de zoekresultaten? Juist, met een opvallende domeinnaam! .Money wordt nog door maar weinig websites geregistreerd en valt dus op. Zoals je zelf vast talloze malen aan den lijve hebt ondervonden is dat iets dat opvalt, iets dat je aandacht trekt, je nieuwsgierig maakt! In het geval van bezoekers in Google leidt dit tot meer bezoekers die benieuwd zijn naar wat jouw website te bieden heeft! Meer bezoekers, zonder een dure marketingcampagne!

 

  • Makkelijker te onthouden voor je bezoekers. Niets is zo vervelend als een lastig te spellen websitenaam. Dit kan je veel potentiële klanten of lezers kosten. Met een domeinextensie die aansluit op je onderwerp kun je hier gemakkelijk iets aan doen. Zo wordt bijvoorbeeld de website www.earneasymoney.nl, www.earneasy.money. Makkelijker voor je bezoekers om te onthouden en dus makkelijker voor hun om terug te komen op je website.

 

  • Ook geschikt voor in het buitenland. Stel je hebt ambitieuze plannen om uit te breiden naar het buitenland, dan sla je met de .money domeinextensie de spijker op zijn kop! Waar je met een .nl extensie alleen gebonden bent aan Nederland, ben je met een domeinextensie gericht op een onderwerp alleen gebonden aan het onderwerp van je website! Geen gedoe meer met meerdere domeinnamen dus.

Voorbeelden van een .money domein

  • www.allesover.money
  • www.tips.money
  • www.howtomake.money

Waarom een .money domeinnaam van SoHosted?

Een domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .money domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.money domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.money domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .money domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .money domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .money domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen domeinnaam!
De .money domeinextensie is voor websites die zich wijden aan geld.
Ja, je kunt je .money domeinnaam ook verhuizen. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .money domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.