.moscow domeinnaam registreren

Registreer nu je .moscow domein

n.v.t.
P/JAAR

Over de .moscow domeinextensie

Welke stad komt bij je op als je denkt aan: een rood plein, een prachtig paleis genaamd het Kremlin en de hoofdstad van Rusland. Heel goed; Moskou! Deze prachtige stad, waar inwoners – de zogenaamde Moscovieten – soms worden geteisterd met temperaturen van twintig graden onder nul, heeft nu sinds kort haar eigen domeinextensie; .Moscow!

Waarom een .moscow domeinextensie?

Kiezen voor een domeinextensie die past bij het onderwerp van jouw website heeft meerdere voordelen;

  • Meer bezoekers via zoekmachines. Stel iemand wil meer informatie over Moskou. Tussen de zoekresultaten in Google vindt hij of zij meerdere algemene reiswebsites, tussen die resultaten staat ook jouw allesover.moscow website. Omdat mensen zien dat je website puur is gericht op die ene stad en een unieke websitenaam heeft, zijn mensen eerder geneigd hierop te klikken.
  • Meer vrije websitenamen. In tegenstelling tot .Moscow, bestaat de .nl domeinextensie al een tijdje. Dit betekent dat veel websitenamen bezet zijn en je ze dus moet overkopen voor vaak veel geld. Omdat .Moscow nog erg nieuw is, is de kans groot dat de websitenaam van je dromen gewoon nog te registreren valt!
  • Makkelijker te onthouden voor je bezoekers. Niets is zo vervelend als een lastig te spellen websitenaam. Dit kan je veel kostbare bezoekers kosten. Met een domeinextensie die aansluit op je onderwerp kun je hier gemakkelijk iets aan doen. Zo wordt bijvoorbeeld de website www.allesovermoscow.nl, www.allesover.moscow. Makkelijker voor je bezoekers om te onthouden en dus makkelijker om terug te komen op je website.
  • Ook geschikt voor in het Nederland. Stel je hebt ambitieuze plannen om uit te breiden naar het buitenland, dan sla je met de .moscow domeinextensie de spijker op zijn kop! Waar je met een .nl extensie alleen gebonden bent aan Nederland, ben je met een domeinextensie gericht op een onderwerp alleen gebonden aan het onderwerp van je website! Geen gedoe met meerdere domeinnamen dus.

Voorbeelden van een .moscow domein

  • www.allesover.moscow
  • www.reistips.moscow
  • www.stedentrips.moscow

Waarom een .moscow domeinnaam van SoHosted?

Een .moscow domeinnaam registeren? Dan ben je bij SoHosted aan het juiste adres. Er zijn natuurlijk meerder aanbieders van dit domein, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met  meer dan 14 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig je moscow domeinnaam

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.moscow domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.moscow domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .moscow domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .moscow domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .moscow domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je domeinnaam kunt registreren.
De .Moscow domeinextensie is ervoor iedereen die fan is van de stad Moskou, of die een website heeft die zich richt op deze prachtige stad.
Ja, je kunt je .moscow domeinnaam ook verhuizen. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .moscow domein geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.