.Museum domeinnaam registreren

Registreer je .MUSEUM domein

€149,00
P/JAAR

Over de .museum domeinextensie

Musea vind je overal ter wereld, alleen in Nederland vind je al honderden verschillende musea. Van kunst tot ruimtevaart je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een museum over dit onderwerp te vinden. Hoog tijd dus voor een domeinnaam speciaal voor alle musea! Met het .museum domein hebben musea een eigen plek op het internet. 


Waarom een .museum domeinnaam registreren?

Het .museum domein is er speciaal voor musea en alle liefhebbers van musea. Met een .museum domein laat je direct aan bezoekers zien dat jouw website die van een museum is, of over een museum gaat. Voor een museum is het natuurlijk belangrijk om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Met een .museum domein val je direct op bij je doelgroep.

De eisen voor een .museum domein waren tot voor kort vrij streng, hier is nu verandering in gekomen waardoor het eenvoudig is om een .museum domeinnaam te registreren bij SoHosted. Wil jij opvallen bij je doelgroep en een korte en krachtige domeinnaam die makkelijk te onthouden is? Kies dan voor een .museum domein van SoHosted!

Voorbeelden van een .museum domein

  • klassiekekunst.museum
  • louvre.museum
  • oorlogs.museum
  • technologie.museum
  • rijks.museum

Het is mogelijk dat een domeinnaam door de uitgever van .museum als premium is aangemerkt en daarom een speciale prijs heeft. Wanneer de door jou aangevraagde domeinnaam een premium domein blijkt te zijn nemen we zo snel mogelijk contact met je op. In de praktijk komt dit gelukkig niet vaak voor.  


Waarom je .museum registreren bij sohosted?

Met ruim 15 jaar ervaring met domeinregistraties, webhosting en VPS hosting is je .museum domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Uitstekende kwaliteit, persoonlijke service en eerlijke prijzen is waar wij van houden. SoHosted is momenteel een van de weinig aanbieders van het .museum domein. Lees hieronder waar wij nog meer blij van worden:

Vaste lage prijzen

Voordelig een .museum domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.museum domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.museum domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .museum domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS beheer

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan 300 verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .museum domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het gekozen .museum domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut is je domeinnaam dus geregistreerd!

Ben je een museum eigenaar of de marketingdirecteur van een museum? Kies dan voor een .museum domein om je museum extra te laten opvallen. Laat zien dat je trots bent op je museum en ga voor een korte en passende domeinnaam.

Ja, dit kan! Een .museum domeinnaam verhuizen naar SoHosted is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.

Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft uiteraard wel altijd zelf de eigenaar van je .museum domein. De kosten voor een anonieme registratie bedragen slechts € 1 p/mnd.

Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .museum domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.

Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de museum domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.