.Music domeinnaam registreren

.music domeinnaam registreren

Als eerste een .music domeinnaam registreren?

.Music domeinnamen zijn nieuw aangekondigde gTLD’s. Het bijzondere aan de .music extensie is dat deze direct laat zien waar een website over gaat. Erg handig voor je bezoekers maar ook voor Google. Een relevante domeinnaam zal helpen je resultaten in Google te verbeteren.

Wil jij ook een .music domeinnaam registreren? Pre-registreer dan vandaag nog je .music domeinnaam bij SoHosted!

Een pre-registratie is bij SoHosted gratis en vrijblijvend. Dit betekend dat je nu nog niets hoeft te betalen en je nergens aan vast zit. Pas wanneer de prijs bekend is en de .music domeinnamen beschikbaar zijn kun je overgaan tot registratie. Een pre-registratie is wel erg handig om als een van de eersten kans te maken op de gewenste domeinnaam.

 


Wil je ook een .music domein? Pre-order nu je .music

 

Waarom een .music domein registreren?

Door de internationale insteek van .music domeinen en omdat er steeds minder geschikte domeinnamen beschikbaar zijn verwachten dat de vraag erg groot zal zijn. Een goede domeinnaam is tegenwoordig erg schaars! Daarom biedt de .music extensie veel nieuwe kansen voor bestaande en nieuwe website-eigenaren om een korte, herkenbare domeinnaam te registreren voor hun webshop.

Het registreren van een korte, pakkende domeinnaam kan lastig zijn. Dit komt doordat de korte, pakkende domeinnamen erg schaars zijn. Je kunt natuurlijk de gewenste domeinnaam overkopen van de huidige eigenaar, maar dit kan behoorlijk duur zijn. Met de komst van de nieuwe gTLD’s zijn er volop kansen om je gewenste domeinnaam voor weinig geld te registreren. Zo kun je relatief makkelijk in het bezit komen van een domeinnaam die perfect is voor jouw website, webshop of blog.

Recent zijn er vele nieuwe domeinextensies aangekondigd, zoals .music. Deze nieuwe extensies helpen om je te onderscheiden van andere websites. Daarnaast helpt een domeinnaam die relevant is en aansluit bij het onderwerp van je website om je positie in Google te verbeteren.

 


 

Waarom een .music domeinnaam bij sohosted?

Met een team van zeer ervaren medewerkers zorgt SoHosted voor een goede service en ondersteuning naast onze diensten. Dit doen wij omdat we blij worden van klanten die tevreden zijn én blijven.

 

Vaste lage prijzen

Voordelig een .music domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.music domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.music domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


  

Bestellen? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .music domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .music domeinnaam

We verwachten dat de .music domeinextensie in Q1 2016 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, gaan wij alles in het werk stellen om als eerste jouw domeinnaam voor je te registreren.
De .music domeinextensie is een net als een .com een generieke domeinextensie (gTLD), maar dan net wat unieker. Een .music domein is geschikt voor iedereen die een website heeft en zich richt op muziek. Zo kunnen muzikanten, producers of liefhebbers goed uit de voeten met deze extensie.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .music domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam veilig. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .music domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .music domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om een .music domeinnaam bij ons te pre-registreren.