Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.name domeinnaam registreren

Registreer je .NAME domein

€29,99
P/JAAR

Over de .name domeinextensie

.name achtergrondinformatie

De generieke domeinextensie .name is actief sinds 2002 en wordt beheerd door Global Name Registry Ltd. De .name extensie heeft als specifiek doel particulieren te voorzien in een persoonlijke identificatie. Denk hierbij aan persoonsnamen, bijnamen, familienamen etc. Een .name domeinnaam is hiermee uitermate geschikt voor het vast leggen van je eigen naam.

Wanneer registreer je een .name domeinnaam?

Je kunt het beste een .name domein registeren wanneer je plannen hebt om een website op te zetten die bijvoorbeeld alle familienamen registreert of familiestamboeken beheert. Ook zou je de domeinextensie .name op creatieve wijze in kunnen zetten. Bijvoorbeeld “deel.name” of “whatisyour.name”.


Waarom een .name domein bij SoHosted vastleggen?

Een .name domein kun je bij de meeste webhosters registreren, het is daarom belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden en prijzen van de webhoster. Hieronder lees je welke mogelijkheden wij bieden en waarom je .name domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .name domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.name domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.name domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .name domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .name domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, dat is heel eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Je kunt het beste een .name domein registeren wanneer je plannen hebt om een website op te zetten die bijvoorbeeld alle familienamen registreert of familiestamboeken beheert. Ook zou je de domeinextensie .name op creatieve wijze in kunnen zetten. Bijvoorbeeld “filmop.name” of “deel.name”.
Tijdens het bestellen van je .name domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .name domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.