Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.network domeinnaam registreren

Registreer je .NETWORK domein

€29,99
P/JAAR

Over de .network domeinextensie

.network achtergrondinformatie

Wereldwijd zijn er meer dan 200 miljoen domeinnamen geregistreerd. Om meer onderscheid te creëren zijn er vele nieuwe domeinextensies geïntroduceerd. Het .network domein is een van de recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Deze gTLD’s zijn bedoeld om je beter te kunnen onderscheiden op het internet.

Met een .network domein kun je de domeinnaam aan laten sluiten bij het onderwerp van de website. Dit zorgt voor duidelijkheid bij je bezoekers maar ook bij de zoekmachines. Dit zal je daarom helpen om de resultaten in Google te verbeteren. Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Bekijk voor meer bijzondere gTLD’s ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .domeinnaam?

Met een .network kun je aangeven dat je website over een bepaald netwerk gaat. Dit kan een netwerk van professionals of liefhebbers zijn, maar kan ook over een televisienetwerk gaan. Een groot voordeel is dat je met een .network domein niet gebonden bent aan een bepaald land of regio (zoals met een .nl of .be).

De .network extensie kan prima worden ingezet als alternatieve domeinextensie, wanneer de gewenste domeinnaam al bezet is met bijvoorbeeld de .nl variant.


Waarom voor een .network domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .network domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .network domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .network domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.network domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.network domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .network domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .network domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .network is geschikt voor bedrijven en organisaties van ieder soort. Zowel grote als kleinere organisaties kunnen profiteren van de internationale insteek van de .network extensie. Met een .network domein valt je netwerk (internationaal) meer op.
Tijdens het bestellen van je .bunetwork siness domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .network domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de refgistreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.