.News domeinnaam registreren

Registreer je .NEWS domein

€34,99
P/JAAR

Over de .news domeinextensie

.news achtergrondinformatie

De .news domeinextensie is één van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Door de nieuwe domeinextensies wordt naast de veel gebruikte .nl en .com domeinen veel meer variatie aangeboden. Dit zal jou helpen in het vinden van dé perfecte domeinnaam.

Het kan gebeuren dat je een mooie domeinnaam hebt bedacht. In de domeinchecker kom je er helaas achter dat jouw domeinnaam al bezet is. Door de komst van o.a. de .news domeinnaam zijn er weer vele domeinnamen beschikbaar. Mooie, korte, pakkende domeinnamen die bezet waren als een .nl zijn nu weer te registreren als een .news domein!

Waarom een .news domein registreren?

News wordt in veel landen herkend als ‘nieuws’. Door het generieke karakter van .news, wordt deze extensie niet beperkt tot een bepaald land of regio. Nieuws kan vele vormen aannemen, zo is deze extensie perfect voor ieder soort landelijk of regionaal nieuws. Daarnaast kunnen bloggers allerlei nieuwtjes vermelden en dit laten zien door de .news extensie.

De .news domeinextensie is één van de nieuwste domeinextensies die bijna te registreren zijn. Omdat de korte, pakkende domeinnamen erg schaars zijn biedt de .news extensie jou de mogelijkheid om domeinen te registreren die bezet zijn met een .nl of .com extensie. Zo kun je voor weinig geld je gewenste domeinnaam alsnog registreren met de .news extensie.

De kans dat zoekmachines waarde gaan hechten aan de extensie is ook erg groot. Een .news domein registreren kan dan positief bijdragen aan je resultaten in Google. Ook dit kan een reden zijn om op tijd in te stappen.


Waarom voor een .news domein van sohosted kiezen?

Bij het registreren van een .news domein is het belangrijk om te kijken naar de technische mogelijkheden en prijzen van de webhoster. Hieronder zie je waar je nog meer op moet letten en waarom je .news domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .news domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.news domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.news domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .news domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .news domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .news domeinextensie is een perfecte domeinextensie voor websites die landelijk of regionaal nieuws aanbieden. Daarnaast kan deze extensie ook goed worden ingezet door bloggers die nieuws over uiteenlopende onderwerpen aanbieden. Met de .news extensie ben je niet gebonden aan een bepaald land (zoals een .be of .nl). Door de internationale insteek van deze extensie zijn er veel mogelijke toepassingen.
Tijdens het bestellen van je .news domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .news domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.