.ngo domeinnaam registreren

Registreer je .NGO domein

€59,99
P/JAAR

Over de .ngo domeinextensie

.ngo achtergrondinformatie

Het vinden van dé perfecte domeinnaam kan erg lastig zijn. Misschien ben je opzoek naar een korte, pakkende domeinnaam en blijkt hij bezet te zijn als .nl, .com of .be domein. Juist om die reden zijn er veel nieuwe domeinextensies geïntroduceerd. Zo ook de .ngo domeinextensie.

Een .ngo domeinnaam bestaat nog niet zo lang. Daarom heb je een grote kans dat jouw domein nog beschikbaar is!

Wanneer registreer je een .ngo domeinnaam?

De .ngo domeinnaam is gericht op non-profit organisaties. De Non-governmental organizations (NGO) zijn alle non-profit organisaties, vrijwilligersinitiatieven of goede doelen die zich inzetten voor een gemeenschappelijk doel.

Is een .ngo iets voor jou? Vul je .ngo domein dan hierboven in en check of je domeinnaam nog beschikbaar is.

Richt je je website ook op Zuid-Europese landen (Frankrijk, Italie, Spanje en Portugal)? Bekijk dan ook eens de .ONG domeinextensie.


Waarom voor een .ngo domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .ngo domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .ngo domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .ngo domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.ngo domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.ngo domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .ngo domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .ngo domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .ngo domein is perfect voor alle goede doelen of non-profit organisaties. Door de internationale insteek van deze domeinextensie wordt je domein in veel landen herkend als een goed doel.
Tijdens het bestellen van je .ngo domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .ngo domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.