.Ninja domeinnaam registreren

Registreer je .NINJA domein

€21,00
P/JAAR

Over de .ninja domeinextensie

Wereldwijd zijn er al honderden miljoenen domeinnamen geregistreerd waar uiteenlopende websites aan gekoppeld zijn. Het is daarom best logisch dat jouw kans op een korte, pakkende domeinnaam steeds kleiner wordt. Om dit tekort iets tegen te gaan, zijn er veel nieuwe domeinextensies geïntroduceerd, zoals de .ninja extensie.

Een domeinnaam die bezet was als .nl domein is nu opnieuw te registreren als een .ninja domein!

Waarom een .ninja domeinnaam registreren?

Een .ninja domeinnaam kan voor verschillende doelen worden ingezet. Websites die daadwerkelijk gaan over de mysterieuze strijders hebben vanzelfsprekend baat bij de .ninja domeinextensie. In de praktijk zal de .ninja domeinnaam waarschijnlijk vooral als grappig alternatief voor een .com domein worden gebruikt.

Heb je een creatief idee? Check dan snel of jouw .ninja domein nog beschikbaar is.


Waarom voor een .ninja domeinnaam van SoHosted?

Jouw .ninja domein is dankzij meer dan 15 jaar ervaring bij ons in goede handen. Met een team van ervaren medewerkers zorgen wij voor een persoonlijke service. Dit heeft ervoor gezorgd dat 85% van onze eerst klanten vandaag nog steeds klant zijn. Wij worden blij van tevreden klanten en doen er alles voor om dit vast te houden. Hieronder wordt uitgelegd waar wij nog meer blij van worden!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .ninja domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.ninja domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.ninja domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .ninja domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .ninja domeinnaam

De prijs van een .ninja domeinnaam is afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .ninja domeinnaam kost € 21,00 per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .ninjadomeinnaam is erg geschikt voor iedereen die op een ludieke manier wil opvallen. Heb je een creatief idee hoe jij een ‘ninja’ kan zijn? Werp het in de domeinchecker en zie of jouw .ninja domein nog beschikbaar is.
Tijdens het bestellen van je .ninja domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .ninja domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.