.Now domeinnaam registreren

.now domeinnaam registreren

Als eerste een .now domeinnaam registreren?

Pre-registreer nu alvast je eigen .now domeinnaam. Omdat de .now domeinen nog niet beschikbaar zijn bieden wij gratis pre-registraties aan. Met een .now pre-registratie zit je nergens aan vast.

Zodra de prijs van .now domeinnamen bekend zijn, laten wij dit zo snel mogelijk aan jou weten. Wanneer je akkoord gaat met de prijs gaan wij deze domein(en) voor jou vastleggen. Door onze nauwe samenwerking met de overkoepelende organisaties, zal dit proces sneller kunnen verlopen. Hierdoor heb jij meer kans op een succesvolle registratie.
 


Interesse in een .now domein? Pre-order je .now domein

 

Waarom een .now domein registreren?

.Now roept op tot actie. Zo kan een .now domeinnaam goed worden ingezet om een creatieve domeinnaam te bedenken waarbij je jouw bezoekers oproept om nu iets te doen. Ondanks dat deze domeinextensie gericht is op de Engelse taal, heeft de .now domeinnaam ook veel kans van slagen in Nederland.

Net als bij de .nu domeinnamen verwachten wij veel vraag naar .now domeinnamen.

Met een .now extensie zal jouw domeinnaam beter opvallen. Een domeinnaam die opvalt wordt over het algemeen beter onthouden. Daarbij komt dat een relevante domeinnaam je kan helpen om meer succes te hebben in de zoekresultaten van Google waardoor je meer bezoekers kunt krijgen op je website.
 


 

Waarom een .now domeinnaam van sohosted?

Een .now domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo houdt SoHosted van een goede service, eerlijke prijzen en een persoonlijke klantenservice.

 

Vaste lage prijzen

Voordelig een .now domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.now domein overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.now domein doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


 

Bestellen? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .now domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 


 

Veelgestelde vragen over de .now domeinnaam

We verwachten dat de .now domeinextensie in 2017 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, gaan wij alles in het werk stellen om als eerste jouw domeinnaam voor je te registreren.
Met een .now extensie kun je laten zien dat je mensen vraagt om direct te handelen. Deze domeinextensie kan daarom voor veel verschillende doeleinden ingezet worden (zoals bv. fundraising).
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .now domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam veilig. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .now domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .now , .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .now domeinextensie wordt naar verwachting in 2016 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om een .now domeinnaam bij ons te pre-registreren.