.Now domeinnaam registreren

.now domeinnaam registreren

Als eerste een .now domeinnaam registreren?

Pre-registreer je nu alvast voor de .now extensie. Omdat de .now extensie nog niet beschikbaar is bieden wij gratis pre-registraties aan. Met een .now pre-registratie zit je nergens aan vast.

Via onderstaand formulier is het mogelijk je te pre-regsitereren voor het .now domein. Dit houdt in dat je van ons een mail ontvangt, zodra de prijs van de extensie bekend is. Je kunt vervolgens direct je gewenste .now domein bestellen, nog voordat de .now extensie officieel beschikbaar is!
 


Interesse in een .now domein? Pre-order je .now domein

 

Waarom een .now domein registreren?

.Now roept op tot actie. Zo kan een .now domeinnaam goed worden ingezet om een creatieve domeinnaam te bedenken waarbij je jouw bezoekers oproept om nu iets te doen. Ondanks dat deze domeinextensie gericht is op de Engelse taal, heeft de .now domeinnaam ook veel kans van slagen in Nederland.

Net als bij de .nu domeinnamen verwachten wij veel vraag naar .now domeinnamen.

Met een .now extensie zal jouw domeinnaam beter opvallen. Een domeinnaam die opvalt wordt over het algemeen beter onthouden. Daarbij komt dat een relevante domeinnaam je kan helpen om meer succes te hebben in de zoekresultaten van Google waardoor je meer bezoekers kunt krijgen op je website.
 


 

Waarom een .now domeinnaam van sohosted?

Een .now domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo houdt SoHosted van een goede service, eerlijke prijzen en een persoonlijke klantenservice.

 

Vaste lage prijzen

Voordelig een .now domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.now domein overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.now domein doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je je gegevens achterlaten. Zodra we weten wat de .now domeinnaam zal kosten en deze via SoHosted te bestellen is ontvang je van ons een mail!


 


 

Veelgestelde vragen over de .now domeinnaam

We verwachten dat de .now domeinextensie in 2018 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt, door het formulier op deze pagina in te vullen, houden we je per e-mail op de hoogte, zodat je als eerste je .now domein kunt aanvragen.
Met een .now extensie kun je laten zien dat je mensen vraagt om direct te handelen. Deze domeinextensie kan daarom voor veel verschillende doeleinden ingezet worden (zoals bv. fundraising).
Denk je eraan om een .now domeinnaam te registreren? Pre-registreer je dan gratis en volledig vrijblijvend voor de .now extensie. Je krijgt van ons een mail op het moment dat registratie mogelijk is, nog voor deze officieel beschikbaar is! Op deze manier is de kans groot dat jouw gewenste .now domeinnaam nog beschikbaar is!
Een pre-registratie is bij ons gratis! Nadat je van ons een mail hebt ontvangen over de beschikbaarheid kun je jouw .now domeinnaam bestellen! Lukt het ons, bij de officiële lancering, niet jouw domeinnaam vast te leggen, dan krijg je je geld weer terug!
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .now domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .now , .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .now domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om je voor de .now extensie te pre-registeren.