.nyc domeinnaam registreren

Registreer je .NYC domein

€32,50
P/JAAR

Over de .nyc domeinnaam

Meer info over de .nyc extensie

.NYC is dé nieuwe domeinextensie (hetgeen na de “.” van een domeinnaam) voor de stad New York (New York City). Met deze nieuwe domeinextensie heeft deze wereldstad een eigen plek op internet gekregen en zie je direct waar de desbetreffende website op gericht is: New York.

Met de komst van .NYC zijn er veel meer kansen om jouw gewenste domeinnaam vast te leggen. Een domeinnaam die eerder bezet was (met bijvoorbeeld een .com extensie) is nu opnieuw te registreren met de .NYC extensie.

Wanneer registreer je een .NYC domeinnaam?

Een .NYC domeinnaam kun je registreren wanneer jouw website is gericht op de Amerikaanse wereldstad: New York. Bied je reizen aan naar New York of informatie specifiek over “The big apple”? Laat dit dan zien met een .NYC extensie.

Wanneer je een domeinnaam hebt die aansluit bij het onderwerp van je website, zal dit je resultaten in Google helpen verbeteren. Wanneer je kiest voor een “lokale domeinextensie” wordt je autoriteit verhoogd binnen deze regio. Een website met de .NYC extensie zal daarom voorrang krijgen binnen New York over een .nl domeinnaam.

Reden genoeg dus om op tijd te checken of je gewenste domein beschikbaar is. Registreer nu je eigen .NYC domeinnaam.


Waarom voor SoHosted kiezen?

Er zit veel verschil in de prijzen en techniek van verschillende webhosters. Bij SoHosted ben je altijd zeker van goede, enthousiaste service. Met een team van ervaren medewerkers helpen wij jou graag verder!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .nyc domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.nyc domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.nyc domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .nyc domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .nyc domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .NYC domeinnaam extensie is perfect voor websites die gericht zijn op New York of gaan over bijvoorbeeld reizen naar de stad New York. Bedrijven die actief zijn in NYC kunnen veel baat halen uit de lokale autoriteit die deze extensie met zich mee brengt. Is de .NYC domeinnaam iets voor jou? Check dan snel of je domeinnaam nog beschikbaar is!
Tijdens het bestellen van je .NYC domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .NYC domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.