.ONE domeinnaam registreren

Registreer je .ONE domein

€22,00
P/JAAR

Over de .one domeinnaam

Meer info over de .one extensie

De laatste jaren zijn er heel veel nieuwe domeinextensies bijgekomen. Een van deze nieuwe extensies is het .one domein. De .one domeinnaam is een unieke domeinnaam, het is namelijk het enige getal met een eigen domeinnaam. Met dit domein laat je zien dat jouw bedrijf, sport, hobby of wat dan ook de nummer één is. Daarnaast is dit domein zeer geschikt voor korte campagnes, bijvoorbeeld voor een uitverkoop.

Waarom registreer je een .one domeinnaam?

De .one domeinnaam registreer je als je wilt opvallen met je website en aan de bezoekers van je website wilt laten zien dat jij de nummer één bent, dan is dit het juiste domein voor je.

Omdat .one een internationale  term is kun je deze zowel in Nederland als in het buitenland gebruiken. Bovendien is een domeinnaam met .one gemakkelijk te onthouden omdat je domeinnaam écht opvalt. 

Wil jij meer opvallen met je website? Check dan snel of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer je eigen .onedomeinnaam!

Voorbeelden van een .one domeinextensie

  • formula.one
  • bedrijfsnaam.one
  • voetbal.one
  • hengelsportshop.one

Waarom je .one domein bij SoHosted registreren?

Er zit veel verschil in de prijzen en techniek van verschillende webhosters. Bij SoHosted ben je met je eigen .one domein altijd zeker van goede en enthousiaste service. Met een team van ervaren medewerkers helpen wij jou graag verder om je website succesvol te maken!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .one domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

gratis je domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.one domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .one domein registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS beheer

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Meer dan 300 domeinen

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .one domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je gewenste .one domeinnaam registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen één minuut dus!
Ja. Vul de gewenste .one domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .one domein is geschikt voor iedereen die wil laten zien dat zijn of haar bedrijf of website de nummer één is. Daarnaast is het natuurlijk het perfecte domeinnaam voor woorden waar .one in voorkomt zoals formula.one.
Tijdens het bestellen van je .one domeinnaam kan je aangeven dat je de domeinnaam anoniem wilt registreren. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .one domeinnaam geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.