Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.Online domeinnaam registreren

Registreer je .ONLINE domein

€44,99
P/JAAR

Over de .online domeinextensie

De .online extensie is net nieuw. Samen met veel andere domeinextensies wordt hiermee de keuze voor een geschikte domeinnaam gemakkelijker gemaakt. Een domeinnaam die voorheen bezet was als een .nl of .com domein, is nu opnieuw te registreren maar dan als .online.

Waarom een .online domein registreren?

Met de introductie van deze nieuwe domeinextensies (zoals .online), wordt de schaarste in de domeinnamen tegengegaan. Domeinnamen die bezet waren met bijvoorbeeld de .nl extensie zijn nu wel te registreren met de .online extensie.

De .online extensie is erg breed inzetbaar. Omdat “online” voor iedere website relevant is, verwachten wij een grote vraag naar deze extensie. Zo wordt deze extensie niet beperkt tot een bepaald land of regio. Een .online domeinnaam laat niet direct zien waar je website over gaat, maar is door zijn internationale insteek erg interessant.

Wij verwachten dat de vraag naar de .online domeinnaam erg groot zal zijn! Om je kans te vergroten dat jij je gewenste .online domein kunt registreren, kun je bij SoHosted je .online domeinnaam pre-registreren.


Waarom een .online domeinnaam van SoHosted?

Jouw .online domein is bij SoHosted in goede handen. Met een team van ervaren medewerkers zorgen wij voor een persoonlijke service. Dit heeft ervoor gezorgd dat 85% van onze eerst klanten vandaag nog steeds klant zijn. Wij worden blij van tevreden klanten en doen er alles voor om dit vast te houden. Hieronder wordt uitgelegd waar wij nog meer blij van worden!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .online domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.online domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.online domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .online domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .online domeinnaam

De prijs van een .online domeinnaam is afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .online domeinnaam kost € 32,50 per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .online domeinextensie heeft veel mogelijke toepassingen. Omdat het online relevant is voor alle websites, zijn er weinig belemmeringen voor deze domeinextensies. Zo wordt deze extensie niet beperkt tot een bepaald land of regio (zoals een .nl of .de domein). Een .online domeinnaam laat niet direct zien waar je website over gaat, maar is door zijn internationale insteek erg interessant.
Tijdens het bestellen van je .online domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .online domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.