.organic domeinnaam registreren

Registreer je .organic domein

€54,00
P/JAAR

Over de .organic domeinextensie

Wij als Nederlanders worden steeds bewuster van het klimaat. Niet alleen verantwoord vlees, maar ook biologische groentes en fruit zijn in opmars. Afgelopen jaren zagen supermarkten de biologische schappen met meer dan 10% stijgen. Heb jij een organisch geteeld product? Of zet jij je in voor het groener en beter maken van de wereld? Maak dit duidelijk met de nieuwe domeinextensie van SoHosted: .organic.

 

Waarom een .organic domeinnaam registreren?

De .organic domeinextensie heeft een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele extensies zoals ‘.nl’ of ‘.com’.

  • Opvallende naam: omdat de .organic extensie nog niet veel gebruikt wordt, val je erg op met deze websitenaam. Je laat direct aan je publiek weten dat jouw bedrijf organische producten levert of dat mensen bij jou moeten zijn voor meer informatie over organische initiatieven of nieuwe ontwikkelingen. Een opvallende naam zorgt ervoor dat deze door je publiek makkelijker wordt onthouden, dit kan weer zorgen voor meer bezoekers!
  • Internationaal: richt jouw website zich op een internationaal publiek? Ook dan biedt de extensie .organic uitkomst. Waar je met .nl vastzit aan alleen Nederland, richt .organic zich op een onderwerp, je kunt je dus met één website richten op een internationaal publiek met een gemeenschappelijke interesse!
  • Meer beschikbaarheid: de beschikbaarheid in websitenamen is bij .organic veel groter dan bij .nl. Waar je favoriete domeinnaam met de .nl extensie wel bezet is, is deze bij .organic nog beschikbaar.
  • Kortere websitenaam: omdat je een extensie hebt die al iets zegt over je website, hoeft dit niet meer in je websitenaam zoals met een .nl domeinnaam. Zo wordt ‘www.organischeteelt.nl’ bijvoorbeeld ‘www.teelt.organic’. Een kortere websitenaam wordt makkelijker onthouden en dus kun je rekenen op meer terugkerende bezoekers.

Bovenstaande voordelen kunnen dus zorgen voor structureel meer bezoekers naar je website, puur door te kiezen voor een extensie die aansluit bij wat je aanbiedt. Het loont dus om na te denken over een opvallende en onderscheidende websitenaam en extensie!

Voorbeelden van een .organic domein

  • teelt.organic
  • biomarkt.organic
  • groentefruit.organic
  • tipsvoor.organic
  • picknicker.organic

Waarom een .organic domeinnaam van SoHosted?

Een domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met meer dan 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .organic domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.organic domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

organic domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .organic domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .organic domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .organic domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .organic domeinnaam!
De .organic domeinextensie is er voor websites die zich focussen op organische ontwikkelingen, producten en andere organisch gerelateerde producten en interesses.
Ja, je kunt een .organic domein verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .organic domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .organic domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.